Nrlkmc 32+4um normalde de hamilelik oncesi gun de 10 15 bin atıyordum adımları sabahtan esimi ise ugurlayip yürüyüş e çıkıyordum hamilelik sürecinde de devam ettim.gunluk 10 bine bazen 15 i buluyor, evde de hareket halindeyim henüz egzersiz olarak başlamadım okuduğum doktor hemşire kitaplarında egzersiz görmüştüm yakında baslycam ama yürüyüşlere de hergun devam ediyorum , henüz hurma için erken olduğu için başlamadım , kg olarakta çok almadım 60 ile kaldım 5.aya kadar 60 idim kusma bulantı yasamadim 5.ayda 62 oldum doktor ideal dedi 6.ayda 64 oldmm bugun kontrolumuz vardı 67kg oldum , hareket halinde olduğum için vücut yakıyor diye düşünüyorum kızım aliyor kiloyu , 32 haftalık ortalama de ger 41 cm 1702 gram gösteriyor programda ,bizim kız 45 cm 2162 gram olmus bende normal düşünüyorum normal doğumu 3.750 ye kadar musade ediyor normal için, sormuştum boy olarak 50 cm doğma durumu olur mu diye olur dedi babamız 190 , boy 52 53 cm olabilir kiloda 3.500 den aşağı beklemiyorum dedi, yürüyüş ilk 3 ay vermişti sonrasında egzersiz dedi ben genelde yürüyüşe devam ettim akşamladı sadece dinleniyorum eşim işten gelince oturuyoruz gün içinde ayakta ve aktif geçiyor inşallah doğumda kolaylık sağlar 🐣 bugün sadece dışarıda yürüyüş olarak 13 bin atmışız eşimle kontrol öncesi ve sonrası