carpediem__ Deneyiml olan annelere bi sorum olacaktı Henüz hamilelik sürecindeyim ama fiyatlar iyice artmadan bebek bezi stoklamak istiyorum .önerdiğiniz bebek bezleri hangileri acaba fiyat kalite açısından
bebegimizibekliyoruz1 carpediem__ prima premium care 23 günlüğüz elk günden beri kullanıyorum 1 numara 210lu almıştım bir buçuk paket kullandık hala kullaniyoruz oluyor bedeni primadan devam ederim ben
burakveannesi carpediem__ ben baby me aldım kullanmadım ama çogu kişi memnun ve diğerleri çok pahalı gerek yok bence
Tazeanne0134 carpediem__ canım o konuyu senin bebeğin belirler şimdiden stok yapma derim çünkü elinde kalır 80lı 90lı al duruma göre alırsın ben öyle yapmıştım oğlumda şimdi 2.ye hamileyim ve molfix almayı düşünüyorum bakalım sağlıkla gelsin bebeğin
Arensmom Sleppy yeni doğan aldım 40 şu. Stok yapmak mantıklı değil çünkü bebegının buna nasıl bir tepki verecegını bilmiyorsun . Bezi sevip sevmeyecegıni kesınlestırıp stoklamalısın
Betl carpediem__ Baby me denemek amaçlı aldım 1 aydır kullanıyorum çok memnunum onunla yola devam edicem
Evrim1906 carpediem__ canım benim her bebek her bezi sevmiyor malesef ilk başta prima premium care kullandık fiyatı yüksek olunca normal primaya geçtik son zamlar dan sonra ondan da molfixe geçiş yaptık bebeğim henüz 15 aylık ve doğal olarak hala bez kullanıyoruz bundan 1 ay önce falan getir büyükte kampanya yakaladım 116lı primayı 200 liraya aldım oğlum için kızım için de stok yapmak istiyorum fakat aldığım bezi sevecek mi bilmiyorum
carpediem__ Anladım o zaman doğduktan sonra almak en mantıklısı..çevremdekiler baby turco,,bimin jenny willy markasını,sleepy ,baby natural kullanıyorlarmış..Molfix Prima çok pahalı
Seda-3467 carpediem__ oğlum 1,5 yaşına kadar molfix kullandım çok pahalı olmaya başladı baktım arkadaşımdan aldım denedim yumuşacık bez memnun kaldım şimdi yeni doğacak bebeğime de baby turco aldım onunla başlayacağım
Poyrazin_annesi Ben sleepy aldım . Şuan denemek ıcın bı tanesıne 1 bardak su döktüm sızdırmadı kurudu. Eger bebegımı pişik yaparsa ılk once pısık kremını degstmeyı dusunuyrm
Betl carpediem__ hiç bilmiyorum ki eşim almıştı Suan 1 numara 50 adet 43 TL ama iki adet alırsan 75 TL oluyor.