Tostosunannesiii Heyecanlanmaya başladım sanırım 🌸 çok az bir zaman kaldı 🤭 Rabbım sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah tüm annelerimize 🤲🏻 Günler geçmek bilmiyor resmen 🥺 neden geçmez ki sanki durdu zaman
Happybsrn Tostosunannesiii senin yine azcık kalmış 🙄🙄bizim daha 86 günümüz bilerek birşey yapmıyorum son zamana bırakayım çamaşır vs zaman geçsin dıye 🤣🤣 sağlıkla gelsinler 🙏 tek duammm😔
Tostosunannesiii Happybsrn senınde safak az sayılır canımmmm 😄🤭 Rabbımın ıznıyle ınsallah geçer o gunlerde son zamanlarda rabbım sağ saglım almayı nasıp etsın :)
miray58 Sevdaelmc Ayy rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin bende 14 Ocak doğumluyum🙈🙈 dünyanın en güzel Burcu oğlak Burcu olcak bebişiniz maşallah😍😍
kelebekimm Tostosunannesiii bnm de 14 gün. 2 hafta sonra cumartesi sezeryan olacam nasip olursa inşallah. Geçmiyor gibi ama çabuk geciyor. Nasıl bu güne geldik anlamadım. Çok zor geçti hamileliğim. Her hafta başka bir hastalık geçirdim. Onlarla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamamışim. Bir an önce kucağıma almak istiyorum. Herseyi hazır tek kızım eksik oda gelince tamamlanacak Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲
Tostosunannesiii Yagmur34 sezeryan olcak benim :) öncelik bebeğimin kararı oldu sonrasında doktorumun ve benım :) bebeğimin gelmek istedi şekilden dolayı :)