uyanancirkiin ipekkizim2601 valla çoğu kişi çocuğunun cinsiyetini belli ediyor önceki yorumlara bakarsan erkek ismi yazdığı halde kız dedim erkek çıktı 😅 ben testin yalancısıyım kullanıcı adlarına göre yapmıyorum yorum 😅😅😅😅
Zey1- uyanancirkiin neye dayanarak yaptınız ? Çok merak ediyorum da 🤭 kız bebek dedi doktor kesin dedi vajinal ultrason ile baktı
Bngayl uyanancirkiin Ben yapmıştım bunu internetteki birkaç siteden ancak tam tersi çıktı doğruluk payı hepsinde olduğu gibi yüzde elli :)
uyanancirkiin Bngayl tabiki öyle bende bile erkek çıkıyor ama doktor kıza benzetti😅😅 maksat eğlenmek %50 biri oluyor zaten 😅😅😅
A191120 uyanancirkiin Eşim: 17.03.1990 Ben: 23.11.1994 Adet tarihi bilmiyorum süpriz bir Gebelik oldu 🤭. Ama 15 haftalığız suan
cerenmina uyanancirkiin öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum tabii ki ama erkek. Gerçi tüm bu tarz hesaplamalarda hep kiz cikti ama bizim ki erkek🤗
Bngayl uyanancirkiin Aynen öyle maksat eğlence, sağlıklı olsunlar kafi 🙏☺️ bu arada doktor bizde de kız tahmini yaptı ancak 17. Haftada erkek olduğunu gördük, tahmine de güvenmeyin 😬😬