Gamzekr Yeni doğan 1 numara kaç paket alınmalı çok fazla almaya gerek yok sanırım 2 ye geçilir ikinci gebeliğim ama ne yapmıştık unuttum yeni doğum yapanlar bilir 😍
RumeysaNur34 Gamzekr ben iki paket 70li prima premium care aldım canım bir paket de 2 numara 70li almıştım başkada almam artık azaldıkça gidip alırız 😊
dakpinar- Gamzekr canım valla bebeğe göre sanırım degısıyor sleepy kullanıyoruz bebeğim 25 günlük sanırım 5. Paket bu 1 numara 😀 ve sanırım bir süre daha 1 numara kullanacak gibiyiz totosu hala ufak 😀
eso14 Gamzekr valla görümcem yeni doğum yaptı 2 ay oldu. Ona da bu kadar yetmiş. Bende deneyimlilerden öyle duydum 😂 kilosundan şu an haberim yok ama maksat yedekte dursun. Ekonomi belli sonuçta 😂
RumeysaNur34 Gamzekr çevremde dahil prima tercih ediyorlar çok memnunum ilk oğlumda kullandım şimdi kızım içinde prima aldım
Gamzekr dakpinar- kıyamam ya 😍 oğlumda zayıftı ya biz de heralde bayağı kullandık 1 numara ama tam şey yapamadım.bi post acayim dedim :) rabbim uzun ve güzel ömürler versin inşllah 🧿
nazlisucan Gamzekr primanın 1 numarasından aldım ben 2-5 kilo arasındaki bebişler için. Toplam 140 adet var şimdilik.
Syda01 Gamzekr 11 günlük anneyim ortalama 70 adet falan kullanmisizdir 230 adet almıştık 1 aylik olduktan sonra kullanilmaz gibime geliyor 1 numara