Kbrbrhnn Kahramanmaraşta doğum için önerdiğiniz doktor var mı kızlar? Özel ya da devlet hastanesi fark etmez. ☺️
Ezgicck Kbrbrhnn canım ben sular akademi hastanesinde semiha cengize gidiyorum çok memnunum benim daha doğuma çok var ama iki arkadaşımda ona doğum yaptı gayet memnunlar
Duuyguum Kbrbrhnn merhaba ben Semih Yancar a gidiyorum memnunum baya özel megapark hastanesinde bende Doğum ücretlerini merak ediyorum bilen varsa bilgilendirirse memnun olurum
Seherdmrkl Kbrbrhnn kesinlikle önder Ercan sular akademi hastanesi muayene ücreti geçen ay gelen zamla 150 oldu. Ama çok ilgili sevecen herşeyi detayına kadar söyleyen bir doktor. Tavsiye ederim
Kbrbrhnn Ezgicck Hmm daha önce de duymuştum sanki bu ismi canım, araştırayım bakalım. Teşekkür ederim
Merve4680 Ksü de BÜLENT KÖSTÜ ABDULLAH TOK ben devlet hastenelerinden yanayım ve bu iki doktor çok çok çok iyi 👍
Ezgicck Seherdmrkl doktorların ücretleri değişiyor mu ben 10 gün önce sularda semiha hanıma 130 A gittim
Seherdmrkl Ezgicck evet canım doktordan doktora değişiyor. Bizim doktor sanırım daha pahalı diğerlerinden ben 120 veriyordum geçen ay zam gelince 150 olmuş.
Tuba4629 Megapark Derya Sağlam ilk hamileliğimde de tüm ekip ona gittik çok tatlı ilgili sevecen bir doktor. şimdi ikinciye gebeyim yine ona gidiyorum ama çok fazla hastası var bir hafta önceden randevu almanız gerek
Kbrbrhnn Tuba4629 Hmm bayağı yoğun olduğuna göre tutulan bir doktor demek ki. Bunu da araştırayım inşallah, teşekkür ederim