karakiz1 Cinsiyet belirleme melek var o baya guvenilir gbi ama ben baktirmadim tamamrb para tuzağı bence hem bu sayfa planlamali gebelikte yapiyor bence gunah kız istiyosan planliyor ona gore biseyler iyice sacmaladilar
Mira2116 Nehirimmmmm dün doktora gittim maalesef melek yanıldı kendisine yazdım nasıl olamaz filan dedi sonrasına cevap vermedi 🤣🤣
Nehirimmmmm Mira2116 umarım yaptırmak isteyenler bu mesajları görürler 😂😂 bana da eee ne güzel işte sizde erkek istiyordunuz diye mesaj yazdı şok oldum 😳 atıyorlar tuttu tutmadı 😬😬
Mira2116 Suzan955 bilenleri paylaşıyor bilmeyenleri paylaşmıyor. Üstelik soru sor kısmında bu güne kadar bilmediğim yanıldığım yok yazıyordu yazık o paralara 🙄
Suzan955 Mira2116 Aynen oyle Ama ben sizin yeriniz de olsam yorum kısmına yazarım bilemediniz diye salak yerine koyuyor insanları üstelik ben Avrupadayım diye 95 TL ödedim inşallah benimkini de bilememiştir erkek dedi 6 haftalıkken ben kız istiyorum bakalım şu an 10 haftalık olduk
Semanuralemdar Suzan955 valla melek mi bilmiyorum bebeğimin cinsiyet tahmini diye bir hesap Bide biz buraya nasıl resim yüklüyoruz