Sibelay Ozlmm_1 saçma bencede ozaman sizde melisa nur koyun içinde kalmasın hem güzelde duruyor hem içiniz rahat olur
Zeynepnaz20 Kızım var 20 aylik zeynep naz.oglum olacak 2 ay sonra Ali Ömer olacak inşallah.nasil anneler guzelmi
AloveO yagmurrrduru hayırlısı olsun inşallah benim oğlumun adı da Doruk 3 yaşına girecek 1 hafta sonra ismi gibi gözü hep zirvede her şeyin en iyisini yapana kadar uğraşır 🙈😀
yagmurrrduru AloveO ayyy ne güzel maşallah🧿 Allah bağışlasın kızımın ismi duru Doruk düşündük kızımla eşim başka düşünüyor ikna edebilirsek çok beğeniyoruz 😊
eslem06_ Onner benimkide tutturdu Muhammed Alparslan diye diyorumki çok uzun okulda zorlanır çok etkileniyor şu filmlerden ya 🤣🤣
Onner eslem06_ benim de iki ismim var okulda hep biri kullanıldı ya sıkıntı olmaz bence 😄 Alparslan ismini eşim alparslan türkeşten istiyordu muhammeti de kuranda gecen bi isim olması için ben koydum
Deletedmom5262 busrafsar Ablamın kızının ismi Zeynep, oğlunun adı Kerem 😊 Pek sakin pek güler yüzlü bebekler, dilerim sizinkiler de öyle olur 🥰