Tgbergll Karanfila Eylül Beren 🐣 kızım olsa Eylül Ada koyacaktık oğluşumuz olacak ona da şuan Aybars Kağan düşünüyoruz bakalım değişmezse doğana kadarr birkaç isim arasında kaldık erkek zormuş 😅
Anne-hanim asel35ece Umay ya da Ece benim de düşündüğüm iki isim 😊 Ece çok tatlı bıcır bıcır geliyo kulağa bakalım daha yolun yarısındayız biz 😊
asel35ece Anne-hanim Ece kızımın kararı. 4.5 yaşında ki kızım hamileliğimi öğrenince yaşasın kardeşim olcak adı da Ece olcak dedi o öyle diyince hevesini kırmak istemedim Umay da eşimle ikimizin uzun zamandır beğendiği bir isim olunca ilk başta Umay Ece dedik ama işte ben sonra anlam konusunda kendi kendimi tereddüte düşürdüm bakalım hayırlısı bi sağ salim doğsun da hepimizin yavruları 😍🥰
Ferhanfunda İlk kızım Elif Mina İkinci kızım Feyza Lina Şimdi oğlum olacak inşallah Ahmet Aslan yada Ali Kaan koyacağız🥰
ilhaninannesi beyzalginsarikaya valla daha cinsiyet belli değil ama çok zor karar vermek inşallah isimsiz olmaz
ilhaninannesi kizlarimm-06 çok güzel fikir olsun bana da . Güneş düşündüğüm isimlerden eğer kız olursa tabi.
annesinin_beybisi Rabrec_3468 evet bu isler biraz karışık oluyor 😅 hadi bakalım insallah gorursunuz keseyi🤗 biz de 4+6 da gördük keseyi suan 5+4 üm 7 haftalik olunc kalp atisi için gidicem 😊
Rabrec_3468 annesinin_beybisi yaaaa inşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
Goncaldeniz Eslem_1 kızımın ismi sabırların en güzeli demek kızımda öle yaramaz bi çocuk değil mahsallah ☺️
Ozlmm_1 beyzalginsarikaya kızımız olacak Allah’ın izniyle. İsim konusunda bekarken bile hep kızım olursa Melisa veya Melis koyucam diyordum tek isim. Ama uygun değil diyorlar diğer dünyada isimsiz kalıyormuş gibi laflar işittim 😔 bilen biri var mı acaba yanına Nur ikinci ismi koysam olur mu acaba
Vildzeyn Ozlmm_1 Diğer dünyada isimsiz kalmak mı? 😂 Verilen isimin manası olması şu açıdan güzel isimin özelliğini taşır her insan. Anlamı güzel bir isim olması daha iyi tabiki. Ama 28 yıllık müslümanlık hayatımda böyle birşey duymadım ahirette isimsiz kalmak nedir? Onu yaratan isim olmadan tanıyamayacak mı yani? İnsanlar çok küçük düşünüyor…
Ozlmm_1 Vildzeyn ah ah sormayın ben de kesinlikle size katılıyorum ama isim konusu çok önemli diye kalbime hep bir vesvese geliyor ne yapsam diye 😕
Sibelay Ozlmm_1 saçma bencede ozaman sizde melisa nur koyun içinde kalmasın hem güzelde duruyor hem içiniz rahat olur
Tucicup 17 haftaligiz ama halen cinsiyet göstermedi :) Kız olursa : Alina , Eliz , Kumsal Erkek olursa : Ayaz