beyzalginsarikaya ateş efe 🥰
Hadi Herkes Bebişine Koyucağı İsmi Yazsın 😍🐣🙈
Oğlumun ismi Muhammed Ali kızımında Mihra
Asil Han 💎
@beyzalginsarikaya Canım oğlumun ismi Doruk Ege olacak. 👣💙🙏🥰🙏
asel35ece Umay ya da Ece benim de düşündüğüm iki isim 😊 Ece çok tatlı bıcır bıcır geliyo kulağa bakalım daha yolun yarısındayız biz 😊
beyzalginsarikaya Hasan Bera geliyor ☺️
İlk kızım Elif Mina
İkinci kızım Feyza Lina
Şimdi oğlum olacak inşallah Ahmet Aslan yada Ali Kaan koyacağız🥰
beyzalginsarikaya valla daha cinsiyet belli değil ama çok zor karar vermek inşallah isimsiz olmaz
kizlarimm-06 çok güzel fikir olsun bana da . Güneş düşündüğüm isimlerden eğer kız olursa tabi.
Rabrec_3468 evet bu isler biraz karışık oluyor 😅 hadi bakalım insallah gorursunuz keseyi🤗 biz de 4+6 da gördük keseyi suan 5+4 üm 7 haftalik olunc kalp atisi için gidicem 😊
Eslem_1 kızımın ismi sabırların en güzeli demek kızımda öle yaramaz bi çocuk değil mahsallah ☺️
beyzalginsarikaya Zeynep Sare ❤️
Alya🌍
beyzalginsarikaya kızımız olacak Allah’ın izniyle. İsim konusunda bekarken bile hep kızım olursa Melisa veya Melis koyucam diyordum tek isim. Ama uygun değil diyorlar diğer dünyada isimsiz kalıyormuş gibi laflar işittim 😔 bilen biri var mı acaba yanına Nur ikinci ismi koysam olur mu acaba
Gamzemahir13 Çok güzell😍
Ozlmm_1 Diğer dünyada isimsiz kalmak mı? 😂 Verilen isimin manası olması şu açıdan güzel isimin özelliğini taşır her insan. Anlamı güzel bir isim olması daha iyi tabiki. Ama 28 yıllık müslümanlık hayatımda böyle birşey duymadım ahirette isimsiz kalmak nedir? Onu yaratan isim olmadan tanıyamayacak mı yani? İnsanlar çok küçük düşünüyor…
17 haftaligiz ama halen cinsiyet göstermedi :)
Kız olursa : Alina , Eliz , Kumsal
Erkek olursa : Ayaz
- Düzenlendi
Kızım var 20 aylik zeynep naz.oglum olacak 2 ay sonra Ali Ömer olacak inşallah.nasil anneler guzelmi