melekannesi MaşAllah Rabbim analı babalı büyütsün 😍 🙌🏻 Darısı biz hamilelere inşAllah😊
dogum yaptım 😍
melekannesi oy maşallah ya 😍 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş. Darısı bize ☺
melekannesi gözünüz aydın nasıl geçti bizede anlatırmısınuz 🤗
hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍 darısı başımıza ve doğumunuz nasıl oldu her doğum yapanın hikayesini merak ediyorum 😍
melekannesi Allah bağişlasın analı babalı hayırlı evlat etsin inşallah rabbim onun acısını sana göstermesin canım 😍🤗
melekannesi Gözünaydın canım ALLAH analı babalı büyütsün darısı bizlere hayırlısıyla 🤗🤗
Allah analı babalı büyütsün canım 🙏 zor geçti mi peki nasıldı doğum korkulacak kadar var mı ?🤔
melekannesi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kızınız😍 normal doğum mu yaptınız zormuydu bide ultrasonda söylenen kiloyla aynı mı doğdu? Vakit bulduğunuzda yazarsanız çok sevinirim ❤😅
Sema41 inşallah canım teşekkür ederim ☺
Huzur amin canım inşallah 💟
sbl89 teşekkür ederim canım 💕
Basak24 sezeryan oldu ama hiç hissetmedim 25 dk sürdü sadece
AysunMayetin sezeryan oldu canım cok korktum ama hiç korktuğum gibi degildi cok rahat gecti
melekannesi sonda takarken çok ağrı oldmu
Babymam amin canım allah kimsenin evladının acısını göstermesin 💝
EliniVermiyorHayat amin canım inşallah ☺
SimgeAydn yok ben cok korumuştur ama hiç korkulacak gibi degildi eger ben yaptıysam herkes yapar merak etmeyin cok rahattı 😊😊
Elfgny yok canım benim kızım dönmedi sezeryan oldu ama rahatım hiç hissetmedim inşallah sizde böyle dogum yaparsınız 😊
Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inş 😊
aysegul1414 hayır canım zaten sondayı masada takıyolar uyusturduktan sonra