kucukhobby-11 Saat 00.00da suyum geldi hastaneye geldik 1 cm açıklığım var lütfen dua edin kızıma sağlıkla kavuşayım..☺️ sancılarım düzenli 38+6 dayım 🥰
Mehtap_93 kucukhobby-11 inşalah hemen kucağınıza alırsınız 🤲 bende 38+0m iki gündür nişanım geliyo pempe karışık akıntı sizce korkmalımıyım sancım yok suyumda gelmedi sadece nişan ama doktora gitmedim bi şey olmuyodur inşalah
Ayaz2016alya2022 kucukhobby-11 gözün aydın canım darısı bize inşallah rabbim tek avazda kucagına almayı nasip etsin
Laleozkan_09 kucukhobby-11 39+1 olduk bizde hala tık yok. Darısı bize de inşallah Allah yardımcınız olsun ❤️🙏🏻
Mehtap_93 Asilsmommm yarın doktorumu aricaz ama şu an bekliyorum çünkü nişan geldikten sonra 3 gün veya bi hafta sürermiş sanırsam doğum olması benden daha dün geldi
Duruliyaninannesi Mehtap_93 hayir canim ben nisanim geldikten 5 saat sonra kızımı kucağıma aldim tabiki nisanim geldikten bir saat sonra 4 dakikada bir sanci gelmeye baslamisti
Edaeymen 37+4 olduk bebek çok hareketli ve şuan karnımın sol tarafında çok ince bi ağrı var neden acaba çokda ağrıyo yani
Laleozkan_09 Glfdn55 kasığınıza çıkacakmış gibi vuruyor mu geceleri uzanırken. Böyle olunca canım acıyor korkuyorum bende