UmutsuzPolyanna Maaaile kutulu hali filan sende gayet hesaplı almışsın ben hep pahalı yerlere soruyorum galiba djdjj😅🤣
AlpAslanbabysmom [silindi] bu çikolatanın ömrü uzunmuş hatta satışı 1 yıl kadar raf ömrü var dedi doğumun marttaysa 2 ay kalacak sadece öyle düşün 😊benimde şubatta 1 ay kaldı ben aldım nolur nolmaz diye imkanın varsa al derim 😊
AlpAslanbabysmom UmutsuzPolyanna attığın çikolatadan belli baktığın sayfalar bacım ben çikolata ve magnetlere yanında kese hediyeli 310 tl verdim o leoparli çikolata tek başına 146346 tl gibi duruyo valla 🤣🤣
Deletedmom623737 UmutsuzPolyanna Evet tesadüfen cıktı karşıma başka sayfalar 9 11 tl arası yapıyordu🙈
Leylayz AlpAslanbabysmom bunlarda benim kendi ellerimle yaptığım kokulu taş magnetlerim sadece etiket yapıştırmamız kaldı, bu arada sizinkiler de çok güzel. https://resimyukle.io/r/2BUplzcv4u
Sngl_35 sumeyyearas kızlar doğumdan öncemi hazırladınız bunları çikolatalara bisey olmuyomu yani onu için soruyorum bende ona göre ayarliyim kendimi😀
sumeyyearas Sngl_35 yok benim çikolata 2 aydır dolapta Bi şey olmuyor aldığımda skt sordum. marketteki cikolata neyse o 2 yıl ömrü var dedi