AlpAslanbabysmom Selam kızlar bugün hediyeliklerim geldi çikolata ve magnetleri instagram @tatliskomagnet sayfasından aldım memnun kaldım keselere koyup kaldırdım kenara oğluşun gelişini bekliyorum artık 😅
elaweannesi AlpAslanbabysmom çikolatalarında mı keselediniz kutusu war ama ben öyle bıraktım kahwe yanı ikramlık diye dağıtırım dedim magneti öyle bıraktım zaten ewe gidilince dolaba asacaklar kese gereksiz gelsinde bana bu arada güzelmiş benimkilerde böyle gibi ama atamadım hata weriyor resim yükleme
UmutsuzPolyanna AlpAslanbabysmom Ben normalde normal magnet veya açacak düşünüyordum ama bu leoparlı çiklatları görünce gözlerim ışıldadı kdjfjf😅🤣🤣
AlpAslanbabysmom elaweannesi çikolataları keselemedim magnetleri koydum kese içine öyle vermek daha çok hoşuma gitti açıkçası o keseleri aldığım sayfa yanında hediye gönderdi ben özel olarak almadım 😊 paylaşım linklerinden 2.yi kopyala yapıştır yapabilirsin ben öyle yaptım yüklendi 🙃🙃
AlpAslanbabysmom Deletedmom623737 çok şıkkk bayıldımmm 😍😍😍 bende açacak ve bunlar arasında çok git gel yaptım eşim açacak al deyince açacak aldım 🤭 sağlıkla gelsin bebiş 🥰
Deletedmom623737 AlpAslanbabysmom Bende seninki arasında gidip gelmiştim 🙈🙈 Yakın olsaydın bi tane isterdim o açacaktan açacağım yok 😅🥰🥰🙈
AlpAslanbabysmom UmutsuzPolyanna oyş tam bir diva geliyor kombini kızım olsaydı böyle birsey de alabilirdim valla 😍😅
Sngl_35 sumeyyearas kızlar doğumdan öncemi hazırladınız bunları çikolatalara bisey olmuyomu yani onu için soruyorum bende ona göre ayarliyim kendimi😀
[silindi] Benim doğumum Mart’ta olacak şimdiden yaptırıp kenara koysam diyorum malum herşey zamlaniyor çokmu erken olur sizce
AlpAslanbabysmom [silindi] bu çikolatanın ömrü uzunmuş hatta satışı 1 yıl kadar raf ömrü var dedi doğumun marttaysa 2 ay kalacak sadece öyle düşün 😊benimde şubatta 1 ay kaldı ben aldım nolur nolmaz diye imkanın varsa al derim 😊
Deletedmom623737 UmutsuzPolyanna Evet tesadüfen cıktı karşıma başka sayfalar 9 11 tl arası yapıyordu🙈