Nsd- gkcbrn birde nasıl geçti süreciniz tavsiye edermisiniz doktoru serklaj sonrası herhangi ilaç vs kullanılıyor mu
gkcbrn Nsd- 20 haftalıkken oldu, tavsiye ediyorum tabi ki onun sayesinde yavruma kavustum. Baska doktorlar gerek görmemisti. İlaç kullandım ve kilo almamı söyledi diyet yaptırdı
BhrRzgr_06 Nsd- Ben Etlik Şehir hastanesinde oldum cokda güzel ilgilendiler memnun kaldım çok endişe etmiştim aslında
BhrRzgr_06 Nsd- benim ilk gebeliğimde 30 haftalıkken dogurucaktim erken doğum riski oldu ikincide 20 haftalık bebeğimi kaybettim suyum erken geldi perinatoloji bölümüne takipliyim onlarda ölçüm yaptılar baktılar kısa tedbir amaçlı yapıldı hemen
Nsd- BhrRzgr_06 bende 23 haftalık kaybettim malesef enfeksiyon olmamak için ne yapıyorsunuz ilaç falan verdiler mi
BhrRzgr_06 Nsd- ilk bir hafta antibiyotik verdi birde progestan şuan hala sadece progestan kullan diyorlar başka bir ilac vermedi
Mry0707 Merhaba arkadaşlar, Bende tüp bebekle şuan 7.haftama girdim ptesi kese görmeye gittiğimde doktorum rahim ağzında kısalık var dedi muhtemelen 12. Haftada dikiş atılması gerekecek kalp atışını duymaya gelince detayları söyleyip yönlendirecem dedi.Antalya dayım ama önerebileceğiniz iyi bir perinatolog varmı 2 kaybım var biri kalbi durdu diğeri gebelik zehirlenmesi ile kaybettim.
Hmsrln @Simsim60 @papatya56 @Senays @Serdem304 @Dennz @Aydogdu2 2022 Serklaj tayfası☺️ ben tekrar buralardayım 😄 2. Bebek yolda ve tekrar Serklaj oldum, kızlar olurda sizlerde tekrar hamile kalır ve buralarda olursanız diye sizlere not bırakmak istedim. Ben önümüzdeki 5 ay buralardayım😍🥰 gelirseniz hep birlikte tamamlayalım yine bu yolculuğu.
Simsim60 Hmsrln canım merhaba bebişinş sağlıkla kucaklamışsındır inşallah😊💕ne kadar zaman geçsede bazen girip bakıyorum buralara Öpüyorum senide bebişlerinide 😘♥️
Hmsrln papatya56 çok teşekkür ediyorum, benim oğlumda 22 aylık oldu. Tahmin ettim aslında çünkü kimse aktif değildi buralarda, çocuklar küçük tabi ama biz beraber büyümelerini çok istiyorduk zaten☺️ bir ihtimal yazayım dedim belki yakında katılanlar olur.
Rabiakltk5 Arzu3434 bebekte mi kasılma vardı canım şuan bende öyleyim 10 gün önce serklaj oldum bebekte kasılma var
Ayse_dnmz Mymommm rahim ağzı kısalığı rahim ağzı kısa olur ve bebek agirlastikca 5. Aydan sonra rahim bebeği tasimamaya başlıyor serklaj yani dikiş de rahim agzina atılıyor kapatmak açılmayi önlemek icin
Momofelisa Nezii merhaba geçmiş postları okurken denk geldim yorumunuza, gittiğiniz doktor çağrı gülümser mi? Bana onu çağrıştırdı bahsettiğiniz kişi
Mry0707 Arkadaşlar merhaba ctesi günü serklaj yapıldı doktorum çift yaptım merak etme dedi. ben iki gündür ufak ufak hareket edıyorum ufak işler yemeğe yardım masada yemek yiyorum vs ama bi korku sardı beni nelere dikkat edecem ne yapacam bi destek olursanız tecrübeli arkadaşlar çok mutlu olurum😊🥰
papatya56 Mry0707 ben serklajla 38 haftada doğum yaptım 20 aylık oğlum var 14 haftada oldum 20 haftaya kadar yattım sonra ayaklandim yemeğimi yaptım bulasigimi makineye atıyodum mutfağımi topluyodum