Edakrc Semihagedik59 şuan durumu nasıl canım hayırlı olsun Allah’ım tez vakitte kucağına almayı nasip etsin güçlüdür onlar . Bol bol sütünü sağ canım doktorlar ne diyorlar bebiş icin
Semihagedik59 Edakrc amin amin canım saoalsin ins ins yoğun bakım kuvesine aldılar sagip sütü dondur getir diyorlar ins sifa olsun Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin duanizi beklerim
Sadriye35 VuslatSena9 canim çok geçmiş olsun sürekli yattım ben annem yemeğimi yatağa getirdi 10 günde bir iki dakika duş aldım ama benim sancim vardı çok sadece dikiş atılıp sancısı olmayan çok fazla yatmayanlar da var
Edakrc Semihagedik59 mis kokulum ya rabbim şafi adıyla şifa versin annesine kavuşsun inşallah solunum da birşey çıktı mı peki
Aydogdu2 Semihagedik59 canım bol bol süt sağ 4 yıl önce 30+1 de doğmuştu kızım çok şükür şuan sağlıklı 49 gün kalmıştı kuvezde
mutlu__son1209 Semihagedik59 canım rabbim şifalar versin inşallah biran önce toparlanır çıkar bebeğin nasıl genel durumu bilgi verdiler mi
Semihagedik59 mutlu__son1209 amin canım amin şuanda aynı dediler doğum kilosuna göre biraz vermiş ama normal dedi doktor ins dua bekliyorum ins iyi olur bebeğim 🤲🤲🤲🤲
mutlu__son1209 Semihagedik59 normal bebekler bile veriyo ilk hafta normaldir o durum toparlar biran önce inşallah
Esra33-34 Avcib rahim ağzına dikiş atılıyor. Erken dogum öyküsü olan yada rahım agzı kısaldıgında sınır 25 mm canım altına düşerse direk serklaj yapıyo doktorlar
Esra33-34 Avcib ilk gebelıgımde bana atılmadı ondan erken dogumum oldu. Bu ıkıncıde de aynı seyelr basıma gelıcektı direk dikiş atıldı. 3. Kez hamıle olursam önlem amaclı atılcak dikiş. Yanı önlem amaclıda atılıyor
Semihagedik59 mutlu__son1209 bebeğim stabil gidiyormuş bi tık beslenmesini artircaklarmis 🤲 ben topladım dikislerim tabi ağrıyor ama iyim şükür bebeğim iyi olsunda 🤲🌸teşekkür ederim sorduğunuz icin❤️