papatya56 Gly37 Ben hep yukarda hissediyorum 25 haftalarda asagıda hissediyodum benim belim çok agrıyo yatakta dönemiyorum
Gulumseme papatya56 benim özeldeki doktor ne zaman sancın tutarsa o zaman açarız doğumda dedi peritonolog bugün öyle söyledi bayrama yakında devletteki kadın doğuma giderim o da ne derse artık
Gulumseme Alttan muayene olanınız oldu mu biraz önce lavaboya gittim ışık yanmıyordu tam rengi görmedim ama sanki kahverengi lekeydi normal mi acaba dünden beri hastanedeyim 1 parmak açıklık olmuştu 2 kere baktılar
Gulumseme Gly37 33+3 yok kırmızı değildi dün akıntı geldi nişan sandım hastaneye geldim enfeksiyonmuş meğer ama 1 parmak açıklık var dediler 2 kez baktı Bi daha bakmadı bakmasın da zaten dikiş varken insan korkuyor
Gly37 papatya56 benim 4kaybim var ilki 18haftalik su gelmesiyle kaybettim diger 3u kalbi durdu 8.9 haftalikken bayadir tedavi oldum Prof.Mehmet Serdar KÜTÜK BEeye gidiyorm baya sorunlu gebeler geliyor
papatya56 Gly37 Benimde 16 haftalık suyum geldi kaybettim 9 haftalık kalp atışı yoktu düştü kimyasal geçirdim sağlıkla kucağımıza alırız insallah hepimiz🥰
Efnan _akalin3 afedersiniz ama 26 haftalık doğan bebeğiniz yaşıyor mu acaba bende o haftadayim da merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın
Sadriye35 Hllglc 29 haftalik bebeğiniz ne kadar kuvezde kaldi acaba ben de 28 haftalığim o yüzden soruyorum sağlık sorunu oldu mu kaç kiloydu kusura bakmayın hepimiz aynı süreçlerden geçtiğimiz için merak ediyorum
Sultaner Sadriye35 ben 25 haftalık bile kaç bebek taburcu ettim tabiki yaşıyorlar ama süreç çok zor allh kimseye yaşatmasın
Hllglc Sadriye35 52 gün kaldı bebeğim. 1300 gr doğmuştu. 29 haftada yaşamsal sorun yaşanma riski azdır ama biz yaşadık maalesef. Doktorumun tecrübesizliği. 29. Haftada kanama şikayeti ile hastaneye gittim. Daha önceden de zaman zaman hafif kramp sancı gibi şikayetlerle yatırdığı olmuştu. Beni hiç muayene etmeden yatış verdi. 1 gece serum iğne tedavisi aldım. Ertesi sabah ultrason ile baktı. Sabah 9 gibi idi. İyisin ama bugün de kal dedi. Öğleden sonra kanamam pembe lekelenme şeklinde çok nadir geliyordu. Hemşireye söyledim durumu. Doktor 1.5 gün sonra alttan muayene edin demek aklına geldi ve alttan baktıklarında 8 cm açık olduğunu gördüler. Bunu 4 saat önce baktığı ultrasonda göremedi düşünün artık. Apar topar normal doğuma aldı. Doğum çok zor oldu. Doğduğunda doktor müdahalesi ile ağladı. Evre 1 beyin kanaması geçirmiş. Doğum esnasında mı sonra mı bilinmiyor. Zihinsel herhangi bir problemi yok. Yaşıtlarından farklı değil. Sadece yürüme ile ilgili sıkıntı yaşadık. Hala fizik tedavi alıyor. Bu sene okula başladı çok şükür. Ama dediğim gibi 28 den sonra sorun yaşama olasılığı çok düşüyor. Ben ilk doğumumda rahim ağzı yetmezliğin var bile demedi doktor. Yordun kendini o sebeple oldu dedi. Yıllarca da öyle sandım. Sonunda iyi bir doktor bulup durumu anladık. Bu sefer önlem amaçlı serklaj atıldı. 28 leri gördükten sonra içiniz rahat etsin. İyi bir kadın doğum doktoru ve doğum yaptığınız hastanenin yenidoğan yoğun bakım doktoru ve şartları iyi ise sorun yaşama olasılığı çok düşüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Serdem304 Gzdkrkgz gozunuz Aydin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰❤️ Doğum nasıl geçti, normal mi sezeryan mi, dikişler nasıl alındı, bebiş kaç kiloydu … az kaldı benimde , merak ediyom :)
Efnan Kızlar 26. Haftanizda kasıklarınızda sancı hissediyor muydunuz? Magnezyum kullanıyorum ona rağmen oluyor endol içiyorum 2dir. Suyu azaltıyor diyorlar onu da çok içmek istemiyorum o yüzden. Cuma günü doktora gidicem ama sizin de basinjsa geldi mi diye merakımdan soruyorum.
Simsim60 Efnan bende sancı değilde dünden beri bebek büyüyor ondan mı acaba bilemedim.yattığım yerden kalktığımda ayağa kalkarken çatım acıyor sonra yürürken geçiyor anlık oluyor ama sancım yok.gün içinde bazende vajinaya vuruyor hala :( ayakları ordaymış doktorum öyle demişti.
Sadriye35 Efnan benim ara ara oluyor canım ama farklı sebepleri olabilir belki idrar yolu enfeksiyonudur mecbur kalırsan endol al içmeyi bırakınca bi şekilde suyunu toparlarsin ama kasılma çok olursa daha kötü olur