Simsim60 canım ya hiç canını sıkma inan ben hiç rahat edemedim. Kayınvalidem geldi baktı bı muddet kafa yapilarimiz pek uymuyo. Ha iyidir Allah var ama ne o rahat etti ne ben . Yemek el lezzeti bile farklı oluyo inan kadın yemek yapiyo ama bnm damak tadima uymuyo yesem ben rahatsız oluyorum yemesem ayıp olacak. 4 5 gün kaldı yanımda sonra gitti. Evlerimiz çok yakın ama arada bı çıkıp geleyim demiyo haftada bır gelse bı çamaşırlari atsa bı evi temizles3 bana yeter o da evinden geri kalmaz ama gelmiyo zorlada getirecek değilim. Annem geliyo sağolsun dolaba yemek yapiyo atiyo çamaşır yıkayıp asiyo tuvalet banyo yikiyo arada robot süpürge aldık sırf bu süreç için. Çalıştırıyorum valla her yeri temizliyor. Kahvaltımı yemeğimi yapıyorum komşularım geliyo bazen ben cikiyorum ama onlarda yatar pozisyonda oturuyorum hem kafam dağılıyor hem vakit geçiyo. Ki ben hiç boş kalmadım öğrenciyken bile çalıştım şimdi yatmak çok sıkıntı oluyo . Ama yapacak hiç bir şey yok TV TLF vakit geçiyo işte ama korkma Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Moralini inancını yuksek tut.