Senademir04 Simsim60 ben hep fitil olarak kullanıyorum her Dr farklı tedavisi tabiki ama fitil daha etkili oluyormuş tüp bebek drum soylemisti
Simsim60 Senademir04 aynen canım bende 9.haftama kadar vajinadan aldım.sonra kahve lekelenmem olunca doktor ağızdan al dedi.12.haftada da serklaj olunca ağızdan devam et dedi.bende korkuyorum zaten dikişe değerim diye 3 deda ağızdan alıyorum.
Pirayeada Simsim60 benim 3 cm olduğu için rahatım ama şimdi sana desem yap olmaz cnm doktorun 1 ay yat demişse doktorunu ara numarası varsa ben hep msj atardım sanırım yeni oldunuz serklaji gerçi bana 1 hafta dikkat et dedi yeter şimdi sizin durumunuzu bilmiyorum 25 ml iyi aslında
Simsim60 Pirayeada doğru canım haklısın.haftaya gidcem o zaman sorarım.zaten çok pinpirikliyim yatarım devamlı.sdece yemek yiyip yatıyordum.şimdide ısıtcam sadece.off Allah yardım etsin hepimize🤲
Pirayeada Simsim60 karından ölçtü cnm benim doktor dikiş atıldı mi bakmıyorum kısalığa dedi artık olcmuyor bile söylüyorum merak ediyorum diye önemli değil artık diyor. Aslında vajinadan daha iyi sonuç oluyor
Simsim60 Pirayeada evet o yüzden dedim ya canım benm de 3,8 cm di.ama ertesi gün vajinadan 2-2,5 cm civarı dedi.banada.karından ölçümü baz alsam rahatım 3 cm geçmiş dicem ama diyemiyorum vajinadan daha doğru çünkü.
Pirayeada Simsim60. Doktor her şeyime bakıyor bir ona bakmıyor cnm sorun olmadığı sürece bakmıyor alttan çok baktı dikişe bide enfeksiyona çünkü enfeksiyon önemli serklaj da vajinal kültür idrar tahlili ve kültürü hep yaptırdı
Gulumseme Bende şimdi kontrolden çıktım kızlar şükür herşey iyi batmada ipten kaynaklıymış öyle dedi progestan istedim gerek yok dedi çok ağrı baskı olmadığı sürece normalmiş
Simsim60 Gulumseme geçmiş olsun canım 🍀bende az önce bir arakadaşa aynısı söylemiştim.ip uzun olunca da sürtünüp rahatsız edermiş doktorum demişti.
Gulumseme Simsim60 aynen gördüm mesajınızı doktora sorduk tedcilledik Bi de ağda konusunda şimdilik yapma dedi
Seelin Gulumseme ben de düzenli ağdaya giderim baya da azaldı ama ne olur ne olmaz korkusuya doktor sorun olmaz dese de gitmem galiba jiletle döncem.Sağlık olsun da yeter ki umrumda değil şuan
Gzdkrkgz Senademir04 bende 1 ay önce serklaj oldum bu dediğin başlarda bende de çok oluyordu canım sızlama gibi şimdi azaldı ama yine ara ara oluyor
Gzdkrkgz Simsim60 canım benimde uzunluk 15 mm ile serklaj oldum serklajdan 1 hafta sonra falan kalkıp yemeklerimi ısıtmaya başladım şimdi 1 ay oldu yine kalkıp yemeğimi ısıtıp yiyip yatıyorum yavaş yavaş yapıyorum bunları tabi yine doktoruna danışabilirsin🙏
Simsim60 Gzdkrkgz tamam canım cok teşekkür ederim.doktoruma da sorcam tabi.ayakta kalmadan hemen ısıtıp yiyip yatcam yapacak bişey yok napalım🍀
Pinarr35 asellmom bende dun gttm ikiz hamileyim 27.5 cikti benimde ilacla progestan basladikk bu sekilde.toparlanirmi sizce cok endiseliyim
asellmom Pinarr35 evet ben 21. Haftadan beri kullanıyorum şuan 29 haftalığız fitil olarak düzenli kullanırsan toparlar
Gzdkrkgz Simsim60 rica ederim canım aynen çok uzun ayakta kalmadan ısıtırsın bende öyle yapıyorum eşim işteyken ısıtıyorum yanımdaki sehpaya alıyorum yan yatar pozisyonda yarı oturur gibi yiyorum uzanıyorum tekrar sende öyle dene inşallah bir sorun yaşamayız hiç birimiz 🥰🙏
Simsim60 Gzdkrkgz inşallah canım bende masada oturuyordum oğlumda var birlikte yiyorduk.öyle yapayım yanıma alayım bende canım 🌸