Kullaniciadi Nezii ayakları değilde belinizin yukarıda olması rahim ağzına baskıyı azaltmak için. Hem baskı azalıyor batma falan varsa hafifliyor
Havvaatamer Nezii demekki bende risk var😔😔 ama tabi birazda ikizlerden erkek olanda suyun fazla olması erken doğumu tetikliycek gibi gözüküyor ondan dolayıda erkenden vermiş olabilir
Nezii Havvaatamer İkiz olunca her zaman riskli görülüyor ondanda olabilir. Erken olacak diye düşünme en sağlık en hayırlı zamanda gelecekler de inşallah öyle olsun
Havvaatamer Nezii ayakları dikip yatmak rahime ve serkilaj dikişe olan baskıyı azaltıyo sanırım ayakta olmak baskı yaptığı için istirahat diyorlar kan akılşı ilede ilgili olabilir
Aydogdu2 Kızlar 2 gün önce vajinal kültür vermistim çok akintim var diye doktor fitil verdi onu kullanıcam ekstra ne yapsam daha çabuk geçer
Barannbebek Aydogdu2 yoğurt yiyin bir de sirkeli su için. Bı su bardağına bir yemek kaşığı ev yapımı sirke üstünü de suyla doldurup sabahları aç karnına için ya da gece uyumadan. Bir de tabi bol bol su için. Benim enfeksiyonum yok ama olmaması için bunları yapıyorum. 😊
Merve-0535 Aydogdu2 bana da doktorm nioli yağı önerdi. Çamaşıra bir Damla damlatıyorm. Ve yoğurt, kefir öneriyor hep. El yapımı sirke iç ye diyor. Ve çamaşırı günde 3 değiştir. Kaynar yıka, ütülü giy canım. Vede tatlıdan uzak dur bu ara
freuze Merhaba kızlar İnşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza. İki kaybım var benim de rahim ağzı yetmezliğinden. Şimdi yine hamileyim. Bursadayım. İyi bir doktor arıyorum. Bursada olanlar bilgi verirse çok sevinirim ☘️🙏
Simsim60 freuze merhaba benim geçenlere yazıştığım bir arkadaş vardı irem onu bulabilirsen Bursa da kendisi.39.haftada doğum yaptı.doktorundan memnundu.serklaj gün gün postu var orda da var son yazışmalardan üste doğru biraz çıkarsan bulursun iremgun ismi.
Simsim60 Kızlar hep yatıyor musunuz yoksa oturuyor musunuz?ben 2 aydır yatıyorum,artık nefes alamıyorum yatmaktan.göğsüm sıkışıyor resmen
papatya56 Simsim60 Canım ben 14+2 de oldum 20 haftaya kadar annemde kaldım yemek tuvalet harici hiç kalkmadım 20 haftada eve geçtim temizlik hiç yapmadım şimdiye kadar kaynanam annem haftada bir gelip bütün temizliğimi yapıyolar yemeğimi mecbur kendim yapıyorum camasırları bulasık makınesını eşimle bırlıkte hallediyoruz mecbur kalkıyorum dinlene dınlene yapıyorum
Aydogdu2 Simsim60 yarın 18 haftalik olacağım günün yarisi yatarak geçiyor evi silme süpürme ağır iş yapmıyorum yemek yapıyorum 3.5 yaşında kızım var çok zorlamadan onunla ilgileniyorum doktorum normale dönebilirsin dedi ama korkudan tamamen normale geçemiyorum
Serdem304 Simsim60 canm ben yürüyorum da dışarı da cikiyorm illa ki pazar market felan giidiyom eşimle ,hep yatamam wala sabrım yok ev işleri de yapiyorm ağır işler değil ama
Gulumseme Simsim60 oturuyorum yatıyorum komşulara gidiyorum bazen evin karşısı pazar oraya inip dolaşıyorum ama doktor fazla hareket etme dedi herşey iyi olmasına rağmen 4 buçuk rahim ağzı ölçtü karından rahim kalınlığı iyi su iyi ama bebek aşağı yerleşmiş yukarı çıkmıyor Bi türlü bugün 29+1 olduk Bi kaç hafta daha sabır et dedi
Simsim60 Aydogdu2 Denz_ papatya56 teşekkür ederim kızlar cevaplar için.bende kahvaltımı hazırlıyorum,oğluma hazırlıyorum,sonra onu okula gönderiyorum kendime yemek ısıtıyorum.ama temizlik bulaşık asla yapmıyorum yemekte yapmıyorum.wc ye de cok kalkıyorum.ama yok nefesim daralıyor sanırım gripten kalan bi rahatsızlık 1 aydır çekiyorum ya :((
Denz_ @Simsim60 iki tane yastık koyuyorum başımın altına o şekilde uzanıyorum yoksa bu reflü mahvediyor . Hiç bir iş yapmıyorum evde yemek yerken oturuyorum sadece
Aydogdu2 Simsim60 evde buhardanlik varsa kekik yağı deneseniz eve koku yayılsa acar belki nefesinizi ama tabiki doktora sorun
Kullaniciadi Simsim60 yarım otur ayaklarını uzat sırtına bol yastık al. Sırt üstü veya yan olarak. Yattikca kas ağrıları başlıyor bu sefer. Biraz oturun biraz yatın biraz yarim oturun. İs temizlik falan yapmadım yapamadım batma ağrı oluyordu, şimdide ağırlıktan dolayı ayakta çok duramıyorum :)
Aydogdu2 Simsim60 her kontrolde karindan mi ölçülüyor doktor bana hep vajinal ölçüm yapıyor rahim ağzı için 32 mm ama gayet iyi dedi
Simsim60 Aydogdu2 buhar makinesi yokta canım kaynar suya kafamı yakınlaştırıp buharı çektim içime 10 dk filan burnumu açtı biraz iyi geldi gibi.
Simsim60 Aydogdu2 hep karından ölçüyor canım.sıkıntı görse vajinal bakar ama şuan için bakmadı için.rahim kapalı mı uzunluk iyi mi birde dikişe bakar hep.ha karın ölçümü doğru sonuç vermiyor biliyorum ama ben yarısı filan baz alıyorum.zaten vajinalde ölçse düşükse uzunluk yapacak bişey yokki benim için.dikiş var devamlıda yatıyorum gerisi Allah a emanet 🤲🏻Hepimi için tabi🤲🏻