zzeliizz aynen öyle canım çok acımasızlar ya bizi düşünmüyolar biz karnımızda bebekle ameliyata giriyoruz ne kadar zor bi durum yaşamayan bilmez ben hep elim karnımda girdim çıktığımda uyanınca bile yine elim karnıma götürmüşüm hemen yani o gün hayatımda yaşadığım en zor günlerden biriydi allah hepimizin yardımcısı olsun benim perinatoloji doktoruna artık gitmiyorum zaten muayenesi bin tl olmuş kendi kadın doğum doktoruma devam ediyorum hem o beni daha motive ediyor her gittiğimde karından bakıyor dikişede yani alttan bakmak istemiyor ama en azından dikişler iyi diyor bakınca bebeğede detaylı bakıyor ama perinatoloji doktoru ben ameliyattan 3 gün sonra kontrole gittim bebeğe bakmadı bile, ameliyattan çıkınca da bakmadı bana bilgide vermedi hemen hastaneden çıkmış telefonla aradım öyle bilgi aldım 3 gün sonra gidincede tek dikişe baktı gönderdi bebek nasıl ameliyattan bu yana dedim daha geçen hafta baktık gerek yok dedi🙈 hiç empati yapamıyolar bide özel muayenehanesine gittik o kadar para ödedik hiç ilgi yoktu