Nazli33 Simsim60 Yaaa çok üzüldüm 😔 bu sefer sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Olacaksa her türlü oluyor o zaman Allah’a emanet etmekten başka bir çaremiz yok o zaman teşekkür ederim 🌸
Rjdoya Fkug canım yaptım idrarda üreme yok dendi ama kanda çıktı ilaç aldım ama sanırım geçmemiş… korkuyorum acıkxası
Nezii Mucizehonay Benim tam 2 gün oldu 3. Gün az az rengi değişti. Ama bazen idrardan sonra çok açık kahve rengi geliyor peçeteye
Nezii Brasvg Hayır ikiz, üçü gebeliklerde erken doğum riski hep vardır ancak bu bir ihtimal hiç bir sıkıntı yaşamadan tamamlayabilirsiniz. Zaten çoğul gebelik olduğu için doktorunuz bu konuda çok temkinli olacaktır.
Nezii Kızlar benim doktorum özeldi idrarı ve kültürü ona veriyordum. Ancak her seferinde 650 tl para ödüyordum bu testler için. Dışarıda yaptırmak istiyorum sanırım idrarı aile hekimine verebiliyoruz. Kültür ve kan için başka bir yol var mı ?
Mucizehonay @Nezii Deniz_moms bende kanlı geliyor 2 ci gunum dün oldum normaldir degilmi Yapışkan kan seklinde kahverenk de geliyor
Simsim60 Mucizehonay idrarı yaparken kan mı akıyor mesela yoksa peçeteye silerken kan mı bulaşıyor.benm o şekilde hafif kan bulaştı o da serklaj sonrası 2 gün filan ama her idrarda değil nadir oldu sonra kahveye döndü ve kesildi
Deniz_moms Mucizehonay normal canım korkma hatta benim doktorum dediki pıhtı şeklindede gelebilir o rahimden gelmiyo zaten ama sen yat dinlen en az 10/15 gün korkma geçiyo zaten
Nezii Mucizehonay Haklısınız bende öyleydim. Hala tuvaleye gidince korkuyla bakıyorum peçeteye ama geçecek inşallah
Nezii Mucizehonay Brasvg Simsim60 @Mucizehonay Kızlar benim doktorum özeldi idrarı ve kültürü ona veriyordum. Ancak her seferinde 650 tl para ödüyordum bu testler için. Dışarıda yaptırmak istiyorum sanırım idrarı aile hekimine verebiliyoruz. Kültür ve kan için başka bir yol var mı ?