Gulumseme Barannbebek anladım canım pruluton koruyor ama dayanamadıysan yapacak bir şey yok kaç günde 1 vuruluyordun
Barannbebek Gulumseme 3 güne 1 vuruyordum. Ama devamli yattigim için de ilaç dagilmiyordu taş gibi kalıyordu ne yatabiliyordum sancısından ne oturabiliyordum ne yuruyebiliyordum bilmiyorum belki de hastane ortamından dolayı da artık kaldıramaz hale geldim
Nezii Barannbebek Nidicard nezaman başlandı canım hangi haftada ? Kaç tane alıyorsun. Benimde karnımda toplanmalar oluyor belki verir doktor
Barannbebek Nezii serklaj olduğumdan beri kullanıyorum yani 24. Haftadan beri ilk başta günde birdi sonra 4 e çıkardılar sonra da 6 ya şimdi 4 e düşürdük yine bakalım artık gittiği yere kadar. 🤷
Barannbebek Nezii benim nst de 80 lik 100 lük sancılar çıkıyordu düzenli olarak o yüzden doğuracam diye düşündü doktor ciğer geliştirici yapıldı magnezyum yapıldı o da apayrı zordu, çok şükür onları da atlattım. Yine sancılarim var ama artık yapacak bişey kalmadı ev ortamı senin için daha iyi dedi doktor. Sancin şiddetlenir geçmezse gelirsin dedi
zzeliizz Serdem304 bugün cikcaz ama eve mi başka hastaneye mi bilmiyorum. Acıbadem de kalıyorum çünkü çok pahalı doktormuz öyle söyledi ya ev ya başka hastane dedi . Su yine gelmeye devam ediyor ara ara. Sancı ağrı kanama olana kadar bekleyelim dedi. Eğer eve gidersem haftada 2 gün gelicem kontrole. Acil bişey olursa direk gelecem ztn. Bakalım doktoru bekliyoz şimdi
zzeliizz Serdem304 ciğer geliştiricinin son dozunu yaptılar gece doktor ilk 3gun çok önemli dedi. Pazara kadar gidersek hem iğne gününü dolduruyo hem 1 hafta daha atlamış oluyoruz bakalim
Serdem304 zzeliizz Allah güç kuvvet versin ins her şey yoluna girer, hastanede kaalman dha iyi tabi, anında müdahale edebilirler en azindan🙏🙏, hep yatıyor muydun canım, suyun gelmesini tetikleyen bişi mi olmuş yoksa durduk yere mi gelmiş aklıma takıldı
Ozge2014 Funday35 bende suan serklajlıyım 18. Haftadayım ama içerden açılmam olmuş . Sadece dikiş tutuyor dedi doktorum . Daha önce de 23 haftalık erken doğumum var . Ne yapmam lazım böyle olan varmı ? Cidden çok üzülüyorum
Nezii Ozge2014 Canım burada bir arkadaşımız daha vardı sadece dikiş tutuyordu ve haftadı çok ileriydi. Bu iş gerçekten belli olmuyor. Dikişte açılma olup 2 mm dikişle duranıda gördük. Sen yapabileceğin en iyi şeyi yaptın dikiş attırarak artık dua ile duracak.
Funday35 Ozge2014 Canım bu şekilde 30 lu 35 li haftaları görenler oldu bol bol dua et ve wc dışı kalkma inşallah vaktinde zamanın da gelir bebegin canım 🤲🏻
zzeliizz Serdem304 yo suyun gelmesini tetikleyen hiç bı şey yok ben dikişten korkarken sudan gol yedik. Genel olarak yatıyordum ama yemek fln yapıyordum ufak tefek işlerimi hallediyordum kendimi yormadan sonra hemen geri yatiyordum
Ozge2014 Nezii insallah rabbime bıraktım 😭😔 allahım hepimizin yüzünü güldürsün yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin 🙏❤️
H-N-U-R Simsim60 Sagol canım Allah razı olsun 🤲darısı sizlerin de başına inşallah son haftalarınıza kadar saglıklı gidersiniz 🌺🤲
Denz_ @Ozge2014 canım benim tam açılma ve hunileşmeyle dikiş atıldı 21 de şu an 27+ 3 olduk sadece dikiş tutuyor açıklık devam ediyor korkma inşallah 30 lu haftaları görürüz
Ozge2014 Denz_ aaaa öyle mi , bana perinotoloji bölümünü önerdiler . Yarın oraya gidicem ama gideceğim yer 3 saatlik yol ondan da çok korkuyorum ve kasık bölgem de çok ağrılarım var sizde de oldu mu ?
Guncem Kızlar selamlar. Öncelikle hepimiz insallah bebeklerimize miadinda saglikla kavusuruz. Benin doktorum rahim uzunlugunu her gebede cok sıkı takip eden iki arkadaşıma da serklaj yapmış birisi. Yani bu konularda hassasiyeti var. Ben 16. haftada rutin kontrole gittim. Cesitli ölçümler yapip sekreterine soylerken rahim agzi uzunlugu 29 mm dedi. Ben sorana kadar da her sey yolunda cnaim falan dedi. Ben de hocam rahim agzim cok ksa degilmi sizce dedim. Yoo bi sorun oldugunu sanmiyorum dedi. Nornalde aşırı pimpirikli bir kadındır. Neyse sen bi ikin dedi ultrasonla bakarken. Tamam kapali acilma egilimi yok falan dedi. Ben huzursuz olduğum icin icinin rahatlamasi icin haftaya gel bi daha bakalim degisiklik var mi görürüz dedi. Ne progestan ne istirahat hic bir sey onermedi. Burdan bakiyorum 4 4.5 normal diyorlar sizce gerilmeli miyim. Ileriki haftalarda neler yasayacagim hic bi fikrim yok
Serdem304 Guncem 29mm için normal demiş enteresan, 35 ve ustu icin normal demisti doktorum, 23 mm ile serklaj oldum ve cok kisa surede kisalmisti kontrolle farkedildi, tekrar gittiginde alttan baksin kesinlikle ve arayi fzla açma en gec 1 hfta sonrasinda tekrar kontrole gitmeni oneriyorm
Guncem Nezii karından bakti. Haftaya da karindan bakicam net goremezsem vajinal bakarim anca dedi vajinal usg ye karşı biraz.
Serdem304 zzeliizz alla alla bu da senin sınavın canm sabırlı ol haftan kötü değil, hersey ıyi olur ins
Rumeysaaaaaaaaaaaa Funday35 merhaba canim ben rumeysa telefonum geldi tekrar yükledim ama eski hesabıma giremedim bizim gruba beni de ekler misin
Nezii Guncem Vajinal baktır canım ısrar et. Hiç bir zararı yok doktor olarak bunu nasıl düşünüyorlar anlamıyorum. Rahim ağzı bogu konusunda özellikle karından ultrason asla gerçek değerleri vermez. Kritik bir değerde çıkmış 29mm. Mutlaka alttan baktırın.