zzeliizz Barannbebek yok daha bekliyoz. Gece bı ped koyduk sabah Bakicam atma ddi . Nolur nolmaz bişey yedirmediler
Barannbebek zzeliizz hayırlısı neyse o olsun. Moralinizi yüksek tutun hem kendiniz için hem de bebeğiniz için. Mecbur kalmadan doğumu başlatmazlar. Başlatirlarsa da çok şükür 29. Haftanizdanizdasiniz kuvoze girse bile inşallah her şey yolunda gider.
zzeliizz Barannbebek inşallah 🤲🏻 çok emek verdik zor kazandık. Tüp Bebek ikiz serklaj var gebelik şekeri var tüm zorluklari yaşadık
Gulumseme Barannbebek canım sen ne yaptın durdu mu sancıların kaç haftalık oldun hastaneden çıktın mı
Mucizehonay Barannbebek canım bişey sorcaö senın bebekte aşagıda dayanmış baskı yapmıs ya neler yaptın bunsürecte benim kızda aynı öyle hep aşamda kasıklarımda
iremgun Simsim60 merhaba🌸 nasılsınız, nasıl gidiyor? Sizi merak ettim bir hâl hatı sormak istedim. Umarım her şey yolundadır💚
Simsim60 iremgun çok teşekkür ederim🥰çok memnun oldum🙏Herşey yolunda çok şükür biraz korku endişe geçiyor günler..riskli haftlardayım atlatırsam daha da rahatlıcam inşallah🙏Siz nasılsınız bebiş büyütmek nasıl gidiyor iş başı yaptınız mı😊💜(19+4 üm şuan)
Aydogdu2 zzeliizz içinizi ferah tutun inşallah yolumda gider şunu soyliyim 28 hafta güzel bir hafta biz riskli gebelere göre
iremgun Simsim60 o endişe ister istemez bitmiyor maalesef. Ama çok güzel maşallah ❤🙏🧿 rabbim sağlıkla kucağıma aldım dediğiniz günleri de göstwrecek inşallah 💚 Ben de iyiyim teşekkür ederim. Güzel gidiyor ne zaman akşam oldu anlamıyorum 🙈
papatya56 Gly37 Sagol canım doktorumda normal dedi ben korktum biraz sürekli yatıyor musun ben kendim yemeğimi yapıyorum mecbur kalkıyorum
Gly37 papatya56 mutfakta isimi bitirip 1saat soluma yatiyorum benimde bakacak kimse yok kiizm var 9yasinda camasir as topla kendimi carpmadan yapiyorum ama ev supurmesi camlar esimde Yarin seker yuklemem olacak merak ediyorum insallah iyi cikar
papatya56 Gly37 Bende yemek yapıyorum mutfagı topluyorum dinlene dinlene temizlik yapmıyorum annem kaynanam yapıyo İnşallah temiz çıkar bende haftada bir progestan iğnesi vuruluyorum saglık ocağına gidiyorum yakın bana benım başka çocuğum olmadığı için evde dinleniyorum
Simsim60 Gly37 canım çamaşır as topla yormaz mı.bence eşine yaptır onuda.akşamları atar makineye asar içeri zaten kaloriferli heryer sabaha kurur.ben öyle yapıyorum.valla doktor çorbanı yapabilirsin demişti bir ara kabızdım yinede hiçbişey yapmıyorum.eşimde korkuyor yaptırmıyor.sadece kahvaltılığımı alıp kahvaltı ve yemek ısıtma yapıyorum bulaşık çamaşır yemek temizlik her iş eşimde.yemek ısıtırkende oğlumdan yardım alıyorum eğilip doğrulmuyorum😊
Barannbebek Gulumseme Dün çıktım hastaneden. Tam 23 gün. Öyle böyle geçti çok şükür. 29+4 olduk 🤲 aynı tedaviye evde devam ediyorum. Sancılarim hâlâ var ama yapacak bişey yok böyle böyle geçecek inşallah. Rahim agzimda hafif bir hunilesme başlamış ama bu şekilde seni bı sure daha götürür dedi doktor. Bakalim bu haftaya gelmek bile hayaldi. Elhamdülillah. Sadece tuvalet için kalkıyorum namazı bile yatarak kılıyorum artık aşağıya olan baskıdan dolayı. İnşallah geçer bugünlerde hastanede kendi halime şükrettim ordakileri görünce kendi derdimi söylemeye utandım. O yüzden ne kadar sukretsem az.🤲
Gulumseme Barannbebek şükür canım riskli haftaları da geçmişsin artık bundan sonrasında da Bi kaç hafta durur İnş hangi ilacı verdiler ev için
H-N-U-R Simsim60 geldi canım cumartesi sabah yatışım verilmişti zaten sabahtan akşama suni sancı verdiler en son akşam 7 den sonra acil sezeryana alındım çok şükür bebişte bende iyiyiz şimdi sagol sorduğun için ☺️ 🌺
Simsim60 H-N-U-R gözlerin aydın canım çok sevindim iyi olmanıza🥰40 haftaları gören serklajlı bir anne daha…umut oluyorsunuz bizlere🙏Sağlıkla büyütün yavrunuzu canım.sanada çok çok geçmiş olsun🌸
H-N-U-R Simsim60 Sagol canım Allah razı olsun 🤲darısı sizlerin de başına inşallah son haftalarınıza kadar saglıklı gidersiniz 🌺🤲
Barannbebek Gulumseme Progestan 200 mg, nidicard, proluton iğne bı de. Proluton iğneyi yapmıyorum artık çünkü kalçalarım mahvoldu artık. Eşim de hemşire, hastanede olduğu gibi sancım gecmeyince serum takıyorum.
Gulumseme Barannbebek anladım canım pruluton koruyor ama dayanamadıysan yapacak bir şey yok kaç günde 1 vuruluyordun
Nezii Barannbebek Nidicard nezaman başlandı canım hangi haftada ? Kaç tane alıyorsun. Benimde karnımda toplanmalar oluyor belki verir doktor
Barannbebek Gulumseme 3 güne 1 vuruyordum. Ama devamli yattigim için de ilaç dagilmiyordu taş gibi kalıyordu ne yatabiliyordum sancısından ne oturabiliyordum ne yuruyebiliyordum bilmiyorum belki de hastane ortamından dolayı da artık kaldıramaz hale geldim