H-N-U-R Serdem304 ilk zamanlar eşimde öyle yapma etme diyordu bişey olur diye bende hep eşimin yanında doktoruma yapmak istediklerimi soruyordum sakıncası varmı diye yok diyordu eşimde alıştı bu duruma ona kalsa evde sürekli yatıcaktım işleri yemegi başkası yapıcaktı. Sizde doktorunuza sorup istediklerinizi yapın bence birde dikiş yeni yapılmış onun etkisiyle batma ağrı olması normal bence ama doktoruna yine de söyle herşeyini
Serdem304 H-N-U-R mutlaka soruyorum doktora tek güvencem o. Eşimde aynı dediğin gibi. Sürekli yat yat dha kötü oluyo insan, her zmn başkası yapamıyor işini birazda mecbur el atmak istiyosun, bakalım artk aliscaz zamanla . teşekkür ederim canım 🙏
ZZeynepP1903 Hayırlı geceler kızlar çarşamba dogumum olacak benimde Allah nasip ederse dualarınıza talibim 🤲🏻♥️ Rabbim zamanı gelince hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin.
H-N-U-R ZZeynepP1903 hayırlı geceler rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 😍 kaçıncı haftadasınız dikişlerinizi hangi haftada aldılar nasıl oluyor çok merak ediyorum benimde dikişlerim alınacak bu hafta
Serdem304 ZZeynepP1903 heyecanla bekliyoruz 🥰 kaçıncı haftadasnz, dualarım sizinle bir solukta sağlıkla gelsin bebiş
ZZeynepP1903 H-N-U-R amin canım Allah razı olsun cok tesekkür ederim. 37+5 te alındı dikişim normal dogum olacaktı diye ama malesef sezeryan olacagım öyle olcagını bilsem asla canlı canlı o işlemi yaptırmazdım ☹️ 39+4te dogumum olacak canım Allah nasip ederse 🥰
H-N-U-R Serdem304 aynen bende öyle başkasına yaptırmayı sevmem yük oluyormuş gibi elimden geldiğince yaptım hep çok şükür. Eşinde zamanla alışır durumuna. Ne demek rica ederim canım ☺️
ZZeynepP1903 Serdem304 amin canım Allah razı olsun cok teşekkür ederim. 39+4 te alınacak kızım sezeryanla gelmeye hala niyeti yok 😅
H-N-U-R ZZeynepP1903 hayırlısıyla dogsun inşallah sezaryen olmanı gerektirecek durum mu oluştu yoksa siz mi istediniz benimde normal olacak gözüküyor herşey. Çok agrı acı oluyor mu uyuşturma falan yapıyorlar mı o bölgeyi
Serdem304 ZZeynepP1903 😁iyi zamanlama ama, dikişler alırken ağrı oldu mu, nasıl alındı, birde canım sende yatarak mi geçirdin bu süreci 😊
Gulumseme H-N-U-R yani canım hepimizin riski var serklaj da Bi yere kadar koruyor misal en son hunileşme olmuştu şuan ne durumda bilmiyorum
H-N-U-R Gulumseme tabiki öyle hepimizin riski var ama hunileşme olayını bilmiyorum neye sebep olur nasıl olur onun için bişey diyemicem Allah korusun zamanında olsun bebegin inşallah riski zamanları aşarsın
ZZeynepP1903 H-N-U-R amin canım Allah razı olsun. malesef catım cok iyi cıkmadı bebegin basıda dogum pozisyonuna gelmıyor başı asagıda olmasına ragmen doktorum da riske atmak ıstemedı. O yüzden sezeryan mecburi secenek kaldı canım. 🤷🏻♀️ Uyusturma falan yapmıyolar malesef korkutmak ıstemem herkesın acı esigi farklı ama işlem sırasında cok canım yandı ☹️ İnsallah sizin öyle olmaz
ZZeynepP1903 Serdem304 valla normal dogum diye erkenden aldı doktorum canım ama böyle acıcagını bilsem asla kabul etmezdim. Canlı canlı bu işlemi yapmak mantık işi degıl bence benim cok canım acıdı işlem bitene kadar. Ondan sonra bi sıkıntı yok agrı falan olmadı ama yani dikişi alana kadar cok kötü oldum. 35 36. Haftama kadar hep dikkat ettim ev işi olsun vs her konuda yatarak gecırdım desem yeridir ondan sonra biraz saldım ama tabi iş falan yine yapmadım. Doktorum dikişi aldıktan bi iki gün sonra en fazla bir hafta sonra gelir dedi ama malesef bizimki 40a geldi hepimizi sasırttı😅
H-N-U-R ZZeynepP1903 Aminn cümlemizden razı olsun inşallah anladım canım bakarsın çarşambaya kadar kendiliğinden olur kanala girer sezeryan olmazsın benimde baş aşagı şuan doktor squat yapmamı istedi günde 3 kere inşallah acımaz fazla dayanamam heralde Rabbim dayanma gücü versin
Gulumseme H-N-U-R bende şuanlık ne olduğunu tam olarak bilmiyorum doktor takip edilecek dedi sadece süt kıvamında beyaz akıntı normal mi acaba
Serdem304 ZZeynepP1903 😥😥😥😥 benimde acı eşiğim çok düşüktür, dikiş atıldıktan sonra da ağrım olmuştu gece boyu. Öğrendiğim iyi oldu baştan önlemini alırım bari. O haftalara kdr dayansın da, yaramaz kızım çok hareketli karnında oradan oraya tur atiyo 😄 uykusuzlukta cabasi
Nezii ZZeynepP1903 Zeynepcim seni merake ettim inşallah herşey yolundadır. Toparlanınca yaz bize 🤲🏻🌸🌸
ZZeynepP1903 H-N-U-R hayırlısı artık hep öyle diyorum rabbim ne yazdıysa o 🤲🏻 Sen kaç haftalıksın canım, insallah güzel gecer stres yapma 🌸 anlık acı oluyo tabi ama sonrasında bi problem yok
H-N-U-R ZZeynepP1903 38+3 canım benim de çarşamba alınacak inşallah dayanabilirim sonrasında da beklicez bakalım ne zaman olacak doktorum 40 haftayı görür dedi ama genelde dikiş alınınca aynı gün yada o hafta içinde oluyormuş çogu hastasının
ZZeynepP1903 H-N-U-R oh masallah sizinde haftanız süper 🥰 saglıkla hayırlısıyla gelsin yavrunuz 🌸 evet benim doktorumda aynı seyi söylemişti ama gercekten kader kısmet işte ne olcagını bilemiyoruz. Çok şükür bugünümüze erken olacak derken zamanlarını tamamladılar hamdolsun 🤲🏻
H-N-U-R ZZeynepP1903 Aminn Allah razı olsun 🌺 öyle 30 ları görürmüyüm dedim hep şükür 36ya geldim içim rahatladı sonrasında hiç tedirgin olmadım 38 leri de gördüm çok şükür hayırlısıyla herkes bu haftalara gelebilsin inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım 🤲☺️