Funday35 Gulumseme Benimde geliyor çok az şeffaf akıntı malesef doktorum normal dedi ama çok moralim bozuluyor gelince 2 ci bebeğimde suyum gelmişti erken o yüzden korkum var 🤦🏼♀️
Gulumseme Funday35 çok az geliyor sadece vajinanın içinde kalıyor benimki su gibi ama elinle bakınca yapışkanımsı bir his bırakıyor suyun nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok endişeleniyorum bu dikişten sonra önce böyle endişem yoktu
Funday35 Gulumseme Benimde o şekilde oluyor ama yapışkansı değil bebeğin suyuda öyle değil canım sefafdır bebeğin suyuda doktoruna bunu söyle canım
Denz_ @Kullaniciadi cuma günü geldim kontrolden iki hafta sonra kontrolüm var çok şükür bugün o his geçti uyudum uyandım sabah kalktığımda batma ya da sızlama yoktu
Gulumseme Funday35 anlamadım canım bebeğin suyu yapışkanımsı mı temizlenirken bakıyorum su gibi ama biraz elimde ovalayınca yapışkan hissi kalıyor doktora söyleyeceğim çünkü beyaz akıntıyla birlikte geliyor genelde
Funday35 Gulumseme Beyaz akıntı yapışkanımsı oluyor canım o yüzden öyle geliyor benim 2 ci bebeğimde suyum gelmişti erken yapışkanımsı oluyor birde fazla elinle elleme canım mikrop kaptırma dikkat et iç çamaşırını sık sık değiştir
Gulumseme Funday35 söz konusu su olunca tırsıyor insan Bi de oğluş çok aşağıyı tekmeliyor 2-3 gündür çok hareketli 2 gündür yukardaydı bugün yine aşağı indi o vurdukça da geliyor
Funday35 Gulumseme Benimde bugün arada aşağıya vuruyor canım eğer bu seni endişelendiriyorsa doktorunla görüş canım
Gulumseme Funday35 bizimki inat aşağıya vuruyorsa gün boyu orda başka yere vurmuyor yarın inşallah gideceğim doktora
Funday35 Gulumseme İnsan üzülüyor öyle olunca bizim oğlanda bugün sürekli oraya vuruyor moralim bozuluyor 😔 Hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Gulumseme Funday35 İnş canım erkek bebekler böyle sanırım Bi önceki de böyleydi çünkü kötü bişey olacak diye tetikde bekliyoruz resmen
Funday35 Gulumseme Evet belki birşey yok ama çok elhamlı oluyoruz malesef sıkıntılarımız olduğu için kendi kendimizi yıpratıyoruz aslında
Gulumseme Funday35 olduk bile boşver sağlıkla günlerinde gelsinler bu kadar strese onlar da psikopat doğacaklar zaten 😃