Ben 11 gün önce doğum yaptım. Görümcemle evimiz yakın. O kalıyor bende. Doğum yapmadan önce burada okuduklarımla kendimi doldurmuşum. Ya bunalırsam ya kavga edersek Ya sinir olursam diye kendi kendimi yedim. Oysaki görümcemi çok severim çok iyi anlaşırız ama buradaki postlar etkilemişti beni:)
Doğum yaptım Hastanede Çiçek gibi baktı bana. Evimdeyiz şimdi yemeğimi yapar,evimi toplar, tuvaletlerimi bile ovar sağolsun. Gece uyumayan bir bebeğim var nöbetleşe bakıyoruz. O olmasa ne yapardım bilmem.. eşim çalıştığı icin elinden geldiğince yardımcı oluyor ama asıl yük görümcemde… şimdi ben ona “abla kırk çıkana kadar gitmeyeceksin di mi?” Diye soruyorum 🤭
Benim ilk bebeğim. Kendi ailem yoğun çalıştığı icin destek olamıyorlar. Allah görümcemden razı olsun valla. O olmasa bu kadar konforlu geçiremezdim lohusalığımı. Üstelik öz görümcem de degil:) benim eşime bakmak icin gelmiş köyden sonra kayınvalidemin manevi kızı gibi olmuş. Hatta eşimle beni tanıştıran da oydu. Ay kadına aşkım kabardı gidip öpeyim 🧿