Ebesak esmerrmm kendi evinde de hiç bir şey yapmıyor bize gelince de tüm hizmeti ben yapıyorum lohusayken bi canlandırın gözünüzde🥲
FusunF Ebesak aslında bizim dememize gerek yok onların düşünmesi lazım 😂ay iyiki kaynanam calışıyor yoksa çekemem ben 1 ay kalırdım diyordu çalışmadığı zaman 🤢
esmerrmm Ebesak kiz yani oyle cumle kurki yani artik sana ihtiyacim yok gidebilirsinin dolayli yolu 😁
Merve2234 Ebesak kendi anneniz ise zaten konuşuyoruz diyorum senin de düzenin var hep gel git babam perisan olmasın
Sude-96 Merve2234 ya o eskiden kalma hurafelerden dolayı diyorlar da ben sağlık sorunu yaşamadım Allaha şükür bebeğim de zor bir bebek değil ama annem bugün 25 günlük olduk hala kalıyor arada tabii gitti evine geri geldi ne olursa olsun bir alışma süreci var evime yardım ediyor bu hurafelerden değil tabii ki ama ben 40 gün kalsın istiyorum arkadaş oluyor bana
0012345678900 FusunF 😅😅😅 ahahahahahah 2 gün sonra dogumum var dogum korkusu degıl bende kaç gün kalcaklar stresi yaşıyorum bnmde annem ve kaynanam kalıcak 😒 ve ben tek kalmaya alışkınım onlar varken pek iyi olamocam gbi hissediyorum sigara içicem kızım söndue gel bak şunu yap bunu yap dicekler offff gene bi streslendim😅 gercekten napcam ya
sumeyyearas Merve2234 10 gün kalacak annem falan . Onun dışında lohusa kadına karabasan gelirmiş dedi kaynanam seni o yüzden 40 gün yalnız bırakmayacağız dedi . Başında hep kuran falan olacak dedi . Ama tabi bunu derken benim surat ifadesi 😶 İnsan bebeğine alışmak kendi bakmak istiyor Sürekli dibinde birini istemiyor Zaten alt kattalar yardıma ihtiyac olsa isterim . Ama sürekli dibimde birini istemem yani
furkaninannesii Ay kızlar hiç korkmuyor musunuz yani ilk hamileliği olanlar için söylüyorum alt değiştirme süt verme mama verme ee bide yemek yapma şu bu. Valla açıkçası annem gitsin istememm. Bebeğe alışana kadar en azından
EmnChn Kızlar ben sezaryen olacağım. 10 günde iyileşir miyim ki? Çok kalmasınlar istiyorum ben de. Hatta gündüz durup akşam gitsinler 😁akşam kocam olacak yanımda. çok şey mi istiyorummm😁 kaynanamla aramız çok iyidir ama yine de rahat edemez insan.
karakiz1 Merve2234 Benim annem yengemin yaninda 40 gün kaldi yengemin annesi oyle istedi bize coj sacma gelmisti birde cok geleni vardi bende annrme kiyamiyordum bende gidiyordum ama yengenin surati ayri dert annem kalmak istemedi annesi zora kosmustu bence sacmalik
karakiz1 Merve2234 10 gün kendi annen 10 gün kayinvalidr gelmesi yeterli hemde yari kirk cikmis oluyor hemde insanin toparlanmasi acisindan ben boyle dusunuyorum 🧚♀️