byzknn en son Pzt günü gidip delirdiğim hastane 😏 randevu alırsanız beklemezsiniz dedikleri için günler öncesinden randevu alıp gittim. Gttiğimde randevu saatim gelmiş olmasına rağmen 3 kişiyi aldılar benden önce. 13:50 de randevum vardı saat 15:30 da beni hala almadılar. Her hasta girişinde kapıyı tıklayıp kendimi hatırlattım randevulu hasta olduğumu söyledim. Kapıda kocaman randevulu hastaya öncelik tanınır yazmasına rağmen çocukmusum gibi oyaladılar. Küçücük bi alan ana baba günü. Odaya eşimi almamışlardı ilk gidişimizde covit sebebiyle. Ama kapıda bi milyon insan iç içe. Suriyelisi zencisi türkü arabı akraba olmuş. Dr Hatice Sermet. Sonuc olarak muayene olmadan parayı iade isteyip çıktım ordan. Doğumuma 3-4 hafta kalmışken. Günlük bakabileceği hasta sayısı 20 ise veznede ona göre sıra verilmeli insanlara. Bi milyon kişiye sıra verip yukarda iç içe bekletilmesinin hiç bi anlamı yok devletten farksız. Hem Dr. u hem de hastaneyi şikayet ettim. Doğuma gelen var orda kıvranıyor kadın. Dr doğuma gidecek aşağı katta hala sıra verıyolar. Para için eziyet çektiriyolar millete 😑