nese_gocuk benimmdunyamm ay ne güzel iki duygu bı arada inşallah benimde öyle olur tabi öncelik sağlıklı olsunlar 🥰🥰🤲
Serap_35 Serap_35 yaa ne kadar güzel hala oturup ağlayasım var ikizleri gördüğüm an o duygu tarfsizdi çok şükür hamdolsun 😍
Ulkermadn nese_gocuk nese_gocuk saglıklı kolay bir hamilelik dilerim 😇 bizde çift yumurta iki oğlum olucak 26., haftaya geldik şükür 🧿❤️
Twinsss nese_gocuk aynı şekilde 5. Haftada gördük 7. De kalp atışı dinledik. Bol bol dinlenerek ağır iş yapmadan geçirdiğim hamileliğimle erken doğum durumum da olmadı çok şükür şuan 34+5 iz. Artık 2 hafta içinde bekliyoruz miniklerimizi.
nese_gocuk Twinsss hey maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimkiler de inşallah erken dogmazlar 🙂
eslemsi nese_gocuk gozunuz aydin ikizlerim olsa heralde dusup bayilirim bende ikizim annem oyle kotu zor diyecanlatiyor ki sizin sevinmenize sasirdim dogrusu bemden is gecmis onu anladim tekine kazayla kaldim diye uzuldum
nese_gocuk eslemsi Tabikide çok zor yardım edecek var yani annem gelir kardeşim ben bekarken bile ikizlerim olsun isterdim çok dua etmisim demek ki Allah nasip eder inşallah sağlıkla kucağıma almami🙂
eslemsi nese_gocuk allah gonlune gore vermis canim saglikla al kucagina ben kizimda cok bunaldigimdan daha cocuk yuzu goresim yoktu ama nasipmis ikincisi napalim