Emelyurtpinar Kızlar 32. Haftalık bebeklerinizin kilosu ne kadardı doktor 1800 gr dedi ama bana biraz düşük geldi sizlerin nasıldı
Elfvli Emelyurtpinar bizim kg biraz düşük. 1.670 kg di. O haftada 1.600 ile 2000 arasi olmaları yeterliymis.
miranbeyinmothersi Emelyurtpinar kuzum kilosu gayet iyi. Genetiğiniz aşırı kilolu değilse hele higayet güzel benim 32+1 2400 46 cm ama ben 6 kilo doğmuşım ve 176 boyundayom eşim 184 hoca 2 hafta önden gidiyor ama sizin genetiğinize bakılırsa normal dedi
Filizz123 Emelyurtpinar bende bugun gittim cnmm 2330 grm dedii bnada ama doktor sorun görmediyse seninkide iyidir her bebeğin kendine has gelişimi vardır
Filizz123 Emelyurtpinar meyveyi çok yiyordum cnmm mesela herkes haşlanmış yumurta flan yiyormuş ben yiyemiyorum tiksindim iyice görünce miğdem bulanıyo
Emelyurtpinar SayeMom her şeyden tiksindiğim için ben de çok dikkat edemiyorum açıkçası o yüzden vicdan yaptım gelişimini mi etkiliyorum diye 😔
SayeMom Emelyurtpinar bende öğlen 1de kalkıyorum uyuyorum çok 1 e kadar çocuk aç bekliyor diye üzülüyordum ama yinede depolarımızdan çekiyorlar aç kalmama gibi bişeyi olmaz bence ☺️