Fnen lunam Ben bi mağazadan aldım ama aynısı trendyolda var atıyorum linkini 😍 https://ty.gl/4tcv6ue2ud
Fnen annesinin_beybisi yaa kalıp farkı dediklerinin bu kadar fazla olmasını beklemiyordum bende 😂 anlamadım ki 🤷🏻♀️ Acaba yeşili 0-3 beyazıda hastane çıkışımı 🤔
annesinin_beybisi Fnen evet bence hastane çıkışı ilk yeni doğduğunda giyebilir ancak ama burda gördüğüm kadarıyla 45_50 cm doğuyor bebekler yeni doğunca ona nasıl sigicak peki😀
lunam Fnen ben de bilemedim valla, hatta ebebekten baktım şimdi beden tablosunda prematürede bile 43 cm yazıyor. Siz kendiniz mi ölçtünüz, üstünde yazan mı bu? Yani yenidoğanlarda 50 cm yazıyor evet ama o bebeğin boyu anlamında, kıyafet 50 cm değil yani.
lunam Fnen aa tamam o zaman sıkıntı yok, ben de üzerinde bu ölçüler yazıyor sandım başta 🙈 O 36 cm ölçtüğün yenidoğandır o zaman. Eve gidince bakarım istersen bendeki yenidoğanlara.
Fnen Deletedmom623737 Açıklamasında yada beden etiketinde prematüre yazmıyor ama sanırım karıştırmışlar 🤷🏻♀️
Seminn Fnen 4 kg 53 cm doğdu kzıım bize büyük gelmedi canım.giyemeden kaldırdığım o kadar yenidoğan giysisi var ki🤗
Sude-96 Fnen O prematüre sitede bir hata olmuş Büyük ihtimalle iade edebiliyorsanız edin diğeri bile küçük olabilir benim bebeğim 52 santim doğdu ebebek‘ten aldığım yenidoğan hastane çıkışı olmadı çocuğa Şapkası bile olmadı kesmişler ameliyathanede giydirirken 😂 56 cm yazanlardan falan almaya çalışın yada 0-3 ay
Fnen Sude-96 Ahahah valla şapka meselesine güldüm kafası iki hafta önde gidiyor muhtemelen bize de olmaz şapka falan 😂 Teşekkür ederim canım ❤️