Fnen Oğluşuma yenidoğan takım alayım dedim e bebekten ya ikisinin farkına bakar mısınız 😂 şimdi hangisi yenidoğan yeşili 50cm beyazı 36cm 🤔🤔
Deletedmom_7156 Fnen yenidoğan takımlar 50 cm degilmi benmi yanlış biliyorum 🙄 Kiz bende yanlış baskı yapmışlardır
lunam Fnen benim yenidoğan olarak aldıklarımın hepsinde 50 cm yazıyor. Bana da 36 cm olan prematüre gibi geldi.
Fnen sehrengiz_8 baktım ama prematürede değil beden kısmında yenidoğan ve ↉ ay vardı bende yenidoğan aldım 🤷🏻♀️
Fnen Kbrumt68 ya ama prematüre yazmıyor beden kısmında yenidoğan ↉ 3/6 diyr gidiyordu bende yenidoğan aldım 🤷🏻♀️ ↉ mü almalıyım
Fnen Deletedmom_7156 bende öyle biliyorum ama acaba hastane çıkışları mı böyle oluyorum diye de bi düşündüm
Fnen lunam Ben bi mağazadan aldım ama aynısı trendyolda var atıyorum linkini 😍 https://ty.gl/4tcv6ue2ud
Fnen annesinin_beybisi yaa kalıp farkı dediklerinin bu kadar fazla olmasını beklemiyordum bende 😂 anlamadım ki 🤷🏻♀️ Acaba yeşili 0-3 beyazıda hastane çıkışımı 🤔
lunam Fnen ben de bilemedim valla, hatta ebebekten baktım şimdi beden tablosunda prematürede bile 43 cm yazıyor. Siz kendiniz mi ölçtünüz, üstünde yazan mı bu? Yani yenidoğanlarda 50 cm yazıyor evet ama o bebeğin boyu anlamında, kıyafet 50 cm değil yani.