Elizinannesiii Ferda_33 malesef resmi nikah yok, keşke olsaydı en azından bir takım yardımlardan faydalanabilirdim, ama nikah yok ailemin üzerine görünüyorum diye yardım da alamıyorum
Ferda_33 Elizinannesiii nikah yoksa istedigin ismi yazabilirsin bi ay önce arkadaşım doğum yaptı resmi nikahı yok anne baba adina ne derse onu yazıyorlarmış soy adını da kız kendi soy adını vermiş
Elizinannesiii 01rebirth Tabiki ne niyetle yazdığınızı biliyorum sorun değil 😊 burda daha önce başıma gelenleri bir postta anlattım neler dediler neler, bir hafadir kendimi toparlamış bulunuyorum, yoksa o gelen yorumlar dan dolayı çok kötü oldum
Elizinannesiii Ceylankaya35 ben istemiyorum değil eşim de kabul etmiyor zaten, cinsiyeti sırf kız diye
Elizinannesiii Srfe_01 görüşmüyoruz ama, hani kesinlikle sanki düşmanıymışım gibi 5.6 aydır beni ne aradı ne sordu bende aramak istemiyorum ne ypcm blmyrm
Nurcin Elizinannesiii bebek her zaman annenindir. Eğer Bebek doğmadan bosanirsaniz sanırım kendi soyadını verebiliyorsun. Ama baba adı hakkında bir şey bilmiyorum
Elizinannesiii dugmeannesi Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizi de yordum, o kadar araştırma yapmışsınız ☀️ inanın ki olduğum durumu bir ben Bir Allah biliyor gecrekten çaresizlik çok fazla zor
Elizinannesiii kuzeymomsss anladım ben sizi 😊 öyle olması tabiki de hiç olmaz, bakalım nüfusa gideceğim mecbur bu konu içi.n
kuzeymomsss Elizinannesiii en doğrusu canım bilir kişilerden bilgi almak belki de mümkündür. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Elizinannesiii MerveeD arkadaşınız da haklıymış. İlerde kızımın babası ile görüşeceğini düşünmüyorum, daha doğmadan sırf kız olduğu için beni evden attıklarını bilirse kızım, değil baba demeyi suratına bile bakmz
MerveeD Elizinannesiii inanamıyorum ya boyle seyler hala varmıs demekkı daha neler duyup gorecegız Allahım ıyı insanlar ıle karşılastırsın Allaha havale et
Elizinannesiii Seymaben şu an mahkemeye gitsem kendim onu sürüm sürüm süründürürüm ama uğraşmıyorum, Çünkü o kadar ne es ne de baba olmayı hak etmiyor
Elizinannesiii Kelebekk-0307 bilmeye hakkı var, beni evden sırf karnımdaki bebek kız diye attıklarını kızım öğrenirse sanmıyorum ki onu baba olarak kabul etsin ha eğer yine de kabul etmek isterse saygı duyarım ama bu 18 yaşından sonrası için, öncesinde asla alamazlar
Elizinannesiii Poyrazin_annesi pazartesi randevum var inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur aksi halde çok zor olur benim için çünkü doğuma da 15 gün gibi bir süre kaldı, bir dert gidiyor bir dert geliyor bakalım daha ne olacak
Mltm07 Elizinannesiii babasının ismini yazdırıp soyadınızı vermek istediğinizi söylemeniz gerekiyor sadece ismi geçer ama soyadınızı verirseniz tüm velayet hakları sizin olur iki kişi tanıdığım ikiside öyle yaptı
Elizinannesiii Mltm07 peki babasının ismini verdiğimde babsina herhangi bir bilgi gidiyor mu veya babasının gelip bir form falan imzalaması gerekiyor mu
Mltm07 Elizinannesiii hayir hicbir bilgi gitmez zaten kendi soyadini vermek istediginde tum haklarini sen almis oluyorsun yanina bile yaklasamaz bebegin onun adina imza vs icinde kimse cagiramaz ismini yazdirmanda kagit ustunde zaten onu yazdir ama kesin
Eliko Nufus mudurlugune bebegin babasi belli degil desen ne yapabilirlerki boyle bi durumda ne yazilir acaba