Asiyes Allah rızası için bebeğime dua edin ismi dila şuan küveze aldılar Bebeği covit olup atlatan var mı nasıl süreç geçirdiniz ,
lavininannesii Asiyes ayy çok geçmiş olsun 🌸çok mu ziyaretçi geldi nerden kaptı ki yavrucak ? İnşallah hemencik toparlar Dila prenses🤍bilgim yok üstte kalsın⬆️
Eri9999 Asiyes kovit oldugu nasıl anlaşıldı temaslı birimi vardı etrafınızda cok az kaldı bende dogum yapıcam bilgi amaçlı soruyorum lütfen yanlış anlamayın
Funday35 Asiyes Rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm dualarım sizinle Allah’ım şifa versin yavrunuza 🤲🏻 Bilgim yok üstte kalsın ☝️ 😔
Kmlltfy50 Asiyes Rabbim dila bebeğe şafi ismiyle şifasini versin tez zamanda size sağlıklı bir sekilde kavuştursun 🤲
Mihriballim Çok geçmiş olsun rabbim inşallah sağ salim kavuştursun benim yeğenimde 10 günlükken oldu çok şükür atlattı
Mihriballim Asiyes annesi onlar çok güçlü oluyor kendini üzme bol bol süt sağ anne sütü ona ilaç gibi gelir
Gullcann Asiyes ayy kurban olduğum ya kıyamam rabbim şafi ismiye şifa versin inşallah çok ama çok geçmiş olsun allahım yar ve yardımcınız olsun 😔
Yenianneadayi2208 Asiyes neden almıyorlar sütünüzü.Sizde mi covidsiniz ? Bu arada Allah şifa versin Dila bebeğe..🤲