Ummuhan_42 Ozge Yürüteçi arkadaşım aldı hiç memnun değilim dedi iade edecek bence üzülmeyin tabi hepsi aynı değildir belki ama 😂
Ozge Ummuhan_42 hadi ya aynısını ablamın oğlu kullandı çok memnunlardı. Yeğenim de çok seviyordu o yüzden almak istemiştim
Hazalcemal Mavimiz katılıyorum canım sana birde ihtiyacı olmayanda bunu yapıyor insanların hakkına giriyorlar bizde 7 bım acilsin diye zaten bir kav tane geliyor Bi urunden sonra 1tane merhaba kalıyor onuda alabilirsen 😒kac defa gittiysem erkenden bıme acılır acılmaz gırıyom hıc istediğimi katalogda gordugumu alamadım
Mavimiz Hazalcemal çünkü tanıdıklarına ayırıyor çalışanlar. Zaten bazı ürünlerden 1 tane tek geliyor. Ama aklınızda bulunsun böyle bişey yaşarsanız 9 da gittiniz yoksa eğer arayın şikayet edin direkt işten atılıyor ayıran kişi haberiniz olsun kamera kayıtları var çünkü. İnsan kimseyi işinden etmek istemiyor işte o vebale girmek istemiyor ama onlar giriyor ne yapacaksınız.
Melekk-911 Zezeada tulum çok güzelmiş .bende akşam gittim pek bişey kalmamıştı erkek için . Ağız mendili aldım onunda fiyatına bakmadım , fişe bakınca pahalı geldi 😂 emizikler güzeldi ama erkek için 0ay kalmamıştı .bişey alamadım yani
SZN1701 Sabah 9 gibi gittim 2li takım 2 tane yün süveter 2 tane triko süveter 2 tane patik 2 tane organik çorap 2 müslin 2 atlet 2 bere 1 sarı mavi battaniye Biberon temizleyici 2 küçük kitap 2 tane 3 boyutlu kitap Aldım 300 tl gitti burada da talan ettik el birliği ile 😄rüyama giriyordu istediğim her şeyi alabildim ama :))
gul06_ Mavimiz aynen haklisin gercekten oyle yapiyorlar. Mesala benim kuzenimn calistigi bimde yasak ordaki mudur bu sekilde yapilmasini istemiyormus. Oyuzden kuzenim birsey alacagi zman kardesi sabahtan geliyor siraya giriyor o aliyor ne alacaklarsa. Onceden daha kimse gormeden ayirmak cok yanlis birsey
Havva-42 GencAna Annem almış o yüzden ben gitmedim akşam eşim geldi BİM’e gidelmmi dedm gittim her şey duruyordu 😄😄 mekan olarak biraz lüks bi yer olunca kimse tenezzül edip almamış
Fatmanur123nrt GencAna ben doğum yaptım 3 ay önce normal küvet aldığıma çok pişmanım ben aldıktan sonra bu katlamayı olanlar çıktı ucuz diye BİM’den almıştık geçen yıl Şubat Mart gibi daha cinsiyetini bile bilmiyorduk evimde dar çok sinir oldum fiyatı da bi çok yere göre harika
Mylove Fatmanur123nrt katlamalılar Okan’dan güzel değil ki tınılar yerleri pis oluyor temizliği falan normali daha iyi emin olun
Gulu1995 Kzlar konuyla ilgili diyil ama ben Azerbaycanda yasiyorum lc waikikiye turk numarasi olmadan kayit olamiyorum biriniz bana turk numarasi vere bilirmi?
mommyciks Bende kundak , battaniye , muslin örtü , silikon önlük , keten oyuncak sepeti ve ışıklı toplardan aldım 🥰
Tubmavi GencAna oyun matı aldım sayı olandan iki patik alt açma matı iki de çorap alabildim. küvet müvet yetişemedik okuldan çıkıp gittik kalmadı tabi 😏