aysnrsvs Beybisininannesi bunlardan daha önce almıştım bim aktüel zamanı satılmayan kalan ürünler indirime girmişti o dönem 5 liraydı 2 tane almistim çok güzel 5 yasinda kızım anasınıfina götürdü öğretmeni arkadaşlari çok beğenmiş😉
Bebegim213 BabyLoveeee kendi nevresimlerim hep ozdilek benim ona bakarak ince ama öyle laylon degil sadece yastik kıliflari ince geldi bana
Helinkeskin GencAna kundak battaniye aldım normal battaniye aldım agız mendili birde mama önlüğü aldımm
Elif_alya Kelebekk-0307 Gittim ama hiç bişey kalmamış yani olanlarda benim işime yaramayan şeylerdi 😂 trendyoldan sipariş verdim eksiklerimi
Ozge Bugün annem 6tane bim gezmiş küvet, kova, maşrapa, çamaşır sepetinden alıp set yapmış. Velsoft battaniye almış vizon rengi, birkaç tane de oyuncak almış. Ama ben yürüteç istiyordum. O hiçbir mağazada yokmuş😂
Mylove Ozge dr lar yürüteçi asla önermiyor özellerdeki dr lar ve devletTeki dr lar hiçbiri kullan demedi hepsi sakıncalı kullanmayın dio yürüme arkadaşı alın diolar arkadan itilen lerden
Mylove Arkadaşlar emzik kullanmayın sizi emmeyi bırakıyor bebis 4. Ayda reddeddi emmedi bidaha benim oğlum ilk 40 gün sürekli emzirin sizi emzik gibi kullanmasına izin verin bolca uyuyun emzikti biberondu Mecbur kalmadıkça aslaaaaaa kullanmayın tek pişmanlığım
Poyrazin_annesi Mylove bence her bebek aynı degıl cnku kardesım annemın memesini tutamıyodu emzık sayesınde şuan cok rahat tutuyo. Hatta emzık meme reddi yapmadı. Ama bıberon yapabılır dıye dusunuyrm
emeell Mylove kesinlikle katılıyorum ilk 4 ay çok güzel emen bebeğim sonra bi anda benden uzaklaştı , emzik bağımlısıydı 1 yaşına kadar
biruykusuzanne Mylove insanları niye tedirgin ediyorsun senin başına geldi diye başkasına da olacak değil. Her bebek değil ben doğduğundan beri hem emzik hem biberon da kullanıyorum hiç red yaşamadım insanları korkutmayın sizin başınıza gelmiş olabilir emzik çok büyük rahatlık. Emzik gibi kullanmasına izin vermek asıl büyük pişmanlık olur ….
Ozge Mylove yürüteç dediğim şey o aslında tutmalı olanlardan yürüme arkadaşı arada geliyor bime. E bebekte falan çok pahalı olduğu için bimdekini istiyordum
1999luanne GencAna 9a 5varken gittim ikinci siradaydim benden sonra bi anda doldu heryer girince hemen kıza sordum anakucagi geldimi diye o nasıl bişey dedi 😀bende snaa anlatırsam varsada kaciririm alamam dedim 😀tammgiderken bumu dedi aldım sayesinde 😀 patikler aldım bide müslin bez bu sefer ki müslin daha kaliteliydi
_Lavinya GencAna Ben daha yeni gittim 😅 Bir tane muslin bez kalmış onu aldım. Zaten daha cinsiyet de belli değil 🤭
AlpAslanbabysmom Bu bim alışverişi gösterdi ki herkesin erkek bebegi var 3 bime baktım hep kız ürünleri kalmıştı 😅😅
Mylove Poyrazin_annesi doğrudur kardeşimin eşi vermedi emziği çene yapısına kötü etki yapıyor demiş dr u onun ki hala annesini emiyor benim bebis Doğu doğmaz memeyi kavrasın DİE verdim 4. Ayda bıraktı zorlayınca kusuyordu emmedi bıraktı arkadaş olduk
Mylove emeell Benimki de öyle ne yazik ki emziksiz asla uyumuyor emziğe alıştıracaksanız en ucuzunu her yerde bulunanı tercih edin kaybedince gece eczane eczane gezdiriyor valla Philips benimki eczanelerde yok bi daha doğurursam inşallah vermeyi düşünmüyorum vermek zorunda kalırsam en ucuzunu tercih ederim çok gezdirdi gece gece