Mervepera Patik Muslin bez Anne bebek cantasi Alt üst takım Ağız mendili Nevresim Takımı aldım simdi gidip geldim 😂😂 🙈
Cokistersengelerbence Ben 2 müslin, biberon, emzirme önlüğü, çorap, peluş patik, mama önlüğü aldım🥰 ana kucağına yetişemedim maalesef. Ve saat 11.45 gibi gittim🙈
Nasaearth Ben de küvet aldım piyasasını bilmiyorum ama pahalı değil miydi sizce küvet gaza gelip aldım ama 😁
gzm6 Nasaearth trendyolda falan kovası maşrapası toplamda 240 270 civarı oluyo o da indirimli zamanında BİM’den toplu alınca 215 e denk geliyodu
Damla78 GencAna patik kundak pattanıye yelek sapka alt ust takımlardan 2 tane kundak battaniye ince battaniye den müslin örtü
Bebegim213 GencAna Ilk defa bim ürünlerine bitmeden yetiştim ve yağmaladım geldim ana kucağı oyun halısı nevresim yastik mama önlüğü emzik hırka patik aldim 30 haftaligim gecen hafta civilden tekli 50 tlye aldığım biberonun emzigin yarı fiyatına 2 lisini görünce biraz kazık yemiş gibi hissettim ama😅😅
gizemmege Zezeada yaa bende 12+5 im birden görünce heyecanlandım🧚🏼♀️ Sağsalim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏☺️
Zezeada GencAna ben bimin üstünde oturuyorum sabah 08.55 de gittim 😬 bizde çok ürün vardı bir sürü küvet falan vardı hiç izdiham olmadı 😂 herkes istediğini aldı çıktı 🧚🏽♀️
Mcanisi GencAna az önce gittim.ana kucağı için sabah erken gelip almışlar bitmiş peluş patik alabildim pembe kundak felan var di çok üzüldüm.ya keşke binde çalışan bi akrabam olsaydı:))
minikmucizem7_ Mcanisi 8.30 alarm kurup kalktım gittim ki önü kalabalık . Erken gitmek lazım yoksa kalmıyor . Kundak ve ana kucağı çok güzeldi üzülme takip et gelir yine .29 ekim geldi 7 Ocak geldi yine gelir tekrardan ama birkaç ay sonra takip etmek lazım