Azra_Mom Deletedmom623737 yaa öylemi daha peluş hayal ettim herhalde ben ince geldi bana diğeri daha kalındı ondan herhalde aklım onda kaldı neyse artık zaten her mevsime farklı farklı gerekiyor daha kalınınıda alırız sen kullanıp memnun kalmışsın ya sevindim yıkayınca da kötü olmuyorsa iyi içim rahatladı 😘
Azra_Mom Poyrazin_annesi çok mantıklı zaten ikiside aynıydı kalite olarak kundakla şapkalı olan beni şey düşündürdü bende var örgü battaniye büyük boy takılıp sökülüyor ipleri genişliyor filan anlamışsınızdır ne demek istediğimi öyle olur mu ki acaba filan diye düşündüm ondan bunu aldım o an için
Poyrazin_annesi araskus28 ben gecenlerde bime gelmıstı ozaman aldm kuvet 100 lıraydı . Bende sızın gıbı kova bulamamıstm trendyoldan aldm
Azra_Mom araskus28 küvet en önemlisiydi zaten öyle düşün en azından onu almışsın belki diğer marketlere de gelir ya bunlar yapıyor ya arada öyle birine bişey gelince hemen diğerlerinede sırayla geliyor inşallah gelir
Azra_Mom Btl2652 demi yaa açmadan kalitesini nasıl anlıcaz zaten birer tane açık olmalıydı ay o kadar uyuzlar ki gidip muhattap olasım gelmiyor orda açık görünce ürünü delirdi resmen adam ama bi gidip şansımı denesem olur yakın nasıl olsa
Btl2652 Azra_Mom Cnm bunu yapan magaza mudurlerı , tesşir koyması gerekir, eger ki o kısının bu davranışını üstlerinden bır bolge mduru falan gorse cok kızar . Sdce teşir Ürünü varken açılmasına musade etmeyebilir
MucizeAnne_ Poyrazin_annesi kız bende kundak mi alsam diye düşündüm ama sizin düşünceniz bana uydu şapkalı olanı aldım
MucizeAnne_ Azra_Mom kız bende eve geldim keşke kundakliyi alaydım dedim ama boyu uzun olursa felan doğru demiş anneler baya kaliteli
Azra_Mom MucizeAnne_ aynen o dışı örgülülerin içi hep peluştu kaliteydi güzel günlerde kullansın bebiş 🥰
Dilekleklek Azra_Mom gecen seferki indirimden bi arkadasim almisti bize valla yikadim ettim onkadar hicbise olmadi. Evet kalin battaniye gibi degil ama 2 yasina kadar bile kullajilabilir buyuk yani
Azra_Mom Dilekleklek aynen boyutu çok iyi baya kullanır dediğin gibi yıkayınca değişmemesi içimi rahatlattı ben herhalde beklentiyi yüksek tutmuşum zaten 30 TL bişey daha kalınını seneye kışın alırım artık bu kış gelmiyor zaten bebiş Haziran yolcusu 😁
Azra_Mom Btl2652 yoktu valla teşir ürünü ona rağmen geldi söylendi baya açan belli değil diye rahat rahat söylendi
Deva22 Ben de müslin bezden aldım çok tatlılar ☺️ burda kaç bime sorduk küvet takımı kalmamış başka ilden babannesine aldırdık inşallah güzeldir
Azra_Mom Deva22 çok güzel katlanınca küçücük kaldı hiç yer kaplamıyorlar birde üstüne trendyoldan file aldık mı tamamdır katlanır küvete uygun file diye var kaydettim alıcam banyo ihtiyaç listesine çiziği atıcam 😅