zeynepp1 Betulbeklen bizimki 12 haftada da 16 da da net gösterdi🥰 ondan dolyı doktorumuz kesin konuştu
zeynepp1 Hande_G yaaa ☹️ Kötü olmuş insan kendni o şekl hzırlıyor gerçekden bana da 12 de erkek dedi 16 net erkek dedi çünkü bariz gösteryordu ben yne terddütde kldım
zeynepp1 Askpare bende 21 haftadayım erkek dd doktorumuz kesn olarak ama bende inanın korkuyorum alışverş yapmaya🤣
zeynepp1 Deletedmom_7156 detaylıya girmeyi düşşnmiyorum ama renkli ultrasonda doktorumuz her gidişimizde bebeğimizi gösteriyor net olamsaudk söylemezdi herhlde demi☹️
Mihri21_ zeynepp1 banada 12. Haftda kıza benziyo dendi suan18 haftdyz bu kez erkeğe benziyomuş ve hala belli değil🤷
mammaaa33 Deletedmom_7156 merhaba ben de 15+6da kesim yüzde 100 erkek dedi be pipi ultrasonu verdi sizinde net pipi ultrasonu var mıydı ? Şüphe düştü aklıma :) asla değişmez gibi geliyordu bana bu fotoyla
Ogrtmn1234 Deletedmom_7156 tamam teşekkür ederim ilk erkek dedigindeki ultrason resminizi sormuştum belirteyim onu çünkü yazmamisim onu