Hazal-karabulut1 Zanaservan daha çok yeni bende 24 yaşındayım ama 4 yaşına girecek bir oğlum var bende 5 yıla gireceğim bende erken hamile kaldım 2 haftalık evli falandım 😅
Zanaservan Hazal-karabulut1 oyyy yerim ben onu Allah bağışlasın canım valla dedik daha erken ama sonradan da çok istedik çocuk evin neşesidir ya eşim işe giderken yalnız kalıyorum onunla oyalanırım hiç değilse 🥰😘
Hazal-karabulut1 Zanaservan kesinlikle evin cidden neşesi ben oğlumdan önce ne yaşadım ya da ondan önce nasıl bir insandım hatırlamıyorum o doğdu sanki bende onunla yeniden doğdum ❣️ Rabbim evlatlarımızı korusun 🤲🏻
Hazal-karabulut1 Zanaservan biraz büyüsün bir de konuşmaya başlasın iyice yoluna yoldaş oluyor akşam nasıl oluyor anlamıyorsun 🥺 duygulandım şimdi
Zanaservan Hazal-karabulut1 aminnn canım vallahi öyle eşim bazen diyor acaba erken mi oldu erken veya değil rabbim bize nasip etti ya daha da başka birşey istemiyorum dedim 🥰
Zanaservan Hazal-karabulut1 oyyyy zaten evde ses yok eşim bir gün evde bir gün evde değil o olursa kafama birşey de takmam diyorum yalnız kalınca yalnız kalınca korkuyorum sonra aklıma bin bir türlü kötü şeyler geliyor aklıma 😩😩😔😔
Barlas_mom Hazal-karabulut1 Canım benim değerim 3000 lerdeyken alttan ultrasonla bile gözükmedi doktor dış gebelik dedi o gün çok ağladım 2 gün sonra başka doktora hastaneye gittim hem keseyi hemde bebek oluşumu başlamış onu gösterdi 🤷🏻♀️ Biraz daha bekle yada başka doktora git
dilaraulusoy Hazal-karabulut1 canım alttan mı muayne oldun acaba o ozamanlar da alttan net görünür çünkü
Babysharkdutdutdut Hazal-karabulut1 4+5 de lekelenme nedenli gitmiştim önce karından baktılar kese görünmeyebilir dediler ufacık bir şekilde göründü, sonra alttan baktıklarında da görünmüştü ama beta HCG 5bin kusurlerde çıkmıştı. 1 2 güne sizinkide görünür telaş etmeyin daha çok küçükler.
Sulesaglam Hazal-karabulut1 geç döllenme olabilir hamilelikten hamileliğe değişiyor benim ilk hamileligimde 5 haftalıkken gozukmemisti şuan ikinciye hamileyim 6 haftada hem keseyi hemde kalp atışını duydum beklemelisin biraz
Merve_bulut_55 Hazal-karabulut1 korkma canim benim 2000 kusurken bile gorunmedi bi kac gun sonra gorduk 😊
Gul33 Hazal-karabulut1 benim ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala 1875 falandı kese görünmemişti tabi ki. 5 haftalık olduğunda görünmüştü. Geç döllenme belki de 1 hafta daha bekleyin
Kokturk Bana doktor alttan görünmesi için 3000 üstten için 5000 olması gerek demişti bi hafta sınra gittik kese gözüktü telaş yapmayın
Hazal-karabulut1 Vallahi bilemedim çok kızlar kafam çok karıştı. Adetimi 23 günde bir olduğum icin erken öğreniyorum bu yüzden zaman da geçmiyor doktorlar da korkutuyor. Oğlum da da böyle olmuştu her doktor bir şey demişti yine aynısı oldu.
iremgun Hazal-karabulut1 2500 hatta bazı cihazlarda 5binden sonra görülüyor bir 4 gün sonra gidip baktırım bence daha erken😊
Hazal-karabulut1 Biraz önce ultroson kağıtlarına baktım oğlumun 1696 dayken bile bakmamış doktor 4 gun sonra gel demiş. Tek tek not almıştım iyi ki almışım bana yol gösterdi şimdi.
Alpmom__ Hazal-karabulut1 canım benim değerim 5000 di göremedik geç döllenme dedi. Değerim 8000 di ancak o zaman gördük. Kafana takma ve akışına bırak 🌸🙏