Bebekoo Zehra9616 çok bi şey almadım ama kız olunca aşırı sevinmiştik eşimle bi de kızım kızım diye karnımı seviyorduk meğer oğlummuş insan bi şok etkisi yaşıyor 😀
Bebekoo cennetkokulum_ ayyyy sana daha da zor olmuştur hatta detaylıya bakan doktorun da aynısı başına gelmiş doğurunca erkek olduğunu gördüm şok oldum dedi
yeniklasor Bebekoo Detaylida da kız dedi doktorum ama her gittiğimde korkuyorum yine değişir mi diye 😆 bize artık %100 dedi size bı kesinlik ifadesi söyledi mi artık
Bebekoo Mervedefne33 valla diyebilir gayet doktorum net söylemişti bacak arasına bakıp kız dedi ama dün detaylıda radyoloji doktoru erkek dedi pipi gibi bi şey ama ben tam anlamadım 😀
Sbldgn Bebekoo bi süre inanmadım üç doktora sordum sonra en son kendi doktoruma bida sordum erkekmiş yani mecbur alıştım 😁😁
Sevgi02020 Bebekoo ben 12 haftada gittim bana erkek dedi 16dida da erkek dedi 20 de gittim renkli ultrasyonda erkek dedi sizce degisirmi renkli ultrasyonda yanılma payı varmidir
Bebekoo Sevgi02020 baştan beri erkek dediyse değişmeyebilir 😀 ama ben de değişsin isterdim benimkini alışveriş de yapmıştım
Bebekoo Llmrv ben 16 haftada kız demişti doktorum bi de doktorum emin olmadan söylemem demişti söylediğinde emindi yani ben de çok şaşırdım
Bebekoo Sevgi02020 detaylıda renksiz ultrasonda erkek dedi yüzü için renkliyi de açtı ama pipiyi renksizde gördü