PrensesFiona MucizeAnne_ oyun halısı almak istiyorum aslında ama uzak bana bim 😥 15 dk yürümem lazım pek üşendim 😅
Hzn53 MucizeAnne_ kalk canım kalk bunlar gelemez bi daha bende üşeniyom ama gidicem 😂😂 hem yürüyüş olur da
Drya55 MucizeAnne_ bana yakın bim gerçi onda bile millet ne ara geliyor doluyor anlamıyorum ben fazla beklemim diye açılmadan önce gidiyordum ama millet daha erken geliyor 😊
cahillesohbetikestim SerraveAnnesii bizim de öyle ama perdeyi açınca bir sürü teyzeyi öne geçmeye çalışırken görünce vazgeçtim 🤣 keyfi inecektim zaten inmemiş oldum
nlycltk MucizeAnne_ ben geçen geldiği zaman nevresimden almıştım çok güzeldi malı şimdiki gelcek olan aynı ise almalısın bence 🤗
fenperest MucizeAnne_ bime gelen casilda markasi gayet guzel, karaca, english home ile esdeger😊 bence sasn verebilirsiniz
MucizeAnne_ nlycltk kaçırmayım ozaman sence anne yani yatağı gereklimi.bide benim yiğit var oturma odasına felan koyarım içine durur 😊
nlycltk MucizeAnne_ valla ben almadım almayı düşünmüyorum açıkçası onun yerine reflü yatağı aldım beşiğin içine yada koltuğa falan getirdiğim zaman koymak için 🤗