AlyaUrasmoms Gelişiminde bir sıkıntı olmadığı sürece doktor kaç haftalıkken gün verdi? Tecrübeli anneler yazabilir mi 🙏🏻
AlyaUrasmoms ddmsrkn Benim de 2. doğumum olacak ama ilk doğumda son ana kadar normal doğumdu. Acil sezaryene alındım. Daha çok erken tabii benim için ama şimdiden o zorluğu yaşayacak olmak korkutuyor 🥺 Sağlıcakla kucağına al canım 🙏🏻
ddmsrkn AlyaUrasmoms amin AlyaUrasmoms benimde ilkinde suniyle başladık normal doğumu denedik ama olmadı , sezaryene aldı mecbur genel anesteziyle aldı şimdi salı günü spinal olcam inşallah bende ondan korkuyorum 🥲🥺 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah miniklerimizi🙏🏻🤍
AlyaUrasmoms ddmsrkn Amin canım, sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah 🙏🏻 Bir daha genel anestezi olmak istemiyorum asla 🥲 Hayırlı doğumlar nasip olsun herkese 🙏🏻
DamlaNur29 AlyaUrasmoms benim doktorum 39u görelim demişti 39da pazara denk geliyordu 39+1 de aldı kızımıda 38+6 da alcak pazartesi günü genelde 38 sonrası alıyorlar 38 39 arası
AlyaUrasmoms DamlaNur29 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Zaman geçmek bilmiyor sanki 🥲 Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻