Esra255 hayat_23 Benim kürtajın üstünden 5 ay geçti. Bu ay mfk yöntemi deniyorum. Bat 26 Ocak. Hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah 😊🐣
gamzebngaa_dmr hayat_23 benim bat 28 Ocak bende bu ay ovülasyon testlerine başladım bakalım benimde adetlerim düzensiz umarım yumurtlama gününü bulurum hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🙏
gunesligun Miniktirtil tanıdım sizi bu ayda mı beraberiz. 😀 bat 21 ocak. 1 kere korunmasz ilişkşye girdim. Yine de bekliyrm
Miniktirtil gunesligun evet canim yine bir gün arayla beraberiz benim yumurtlama zamanı falan gecti belirtim falan yok şu an. kısmet artik yeminle bıhtık yaaaa 😅🤦🏼♀️
Mucizebeklerkennn Mutlulugum bu gunesligun bu arada yunurlamadan dört gün sonra tutar mı sizce o gün ilişki olsa. Yumurtlamadan bir gün önce de ilişki oldu
hayat_23 gunesligun sorma Bee bende 24 😅 bu bu sefer erken yapıp uzlmeyecem en azından adet görüp uzuleyim daha iyi o tek cizgiden😅😅 şaka şaka, tam adet günümde test yaparım belkimmm, erken daha yokkkk
gunesligun hayat_23 bana da tam tersi adet beklemek zor geliyr. Kaç gün beklemektense test yaparım. Bi kere de öğrenirim Adet gününden 3 gün önce ypıcm. Varsa çıkar. Çok beklemeye gerk yok
hayat_23 gunesligun yaaa aslında 2 3 gün varken çıkan sonuç neyse o, bazısı.nadir çıkmıyor suanki testler akilli cikariyornl direk, fikrinde mantıklı 😅
gunesligun hayat_23 tabi canm. Her tuvalete gidp adet mi geldi bekleyexeğime 3 günöncesi öğrenirm tek seferde. 2 gebelik geçirdim. İkisinde de çıktı erknden Çıkmayan nadirdir.
hayat_23 gunesligun benim düsugum var o ay 4 gün kala öğrendim düşün, aynen öyle daha erken hazır hissediyon olumsuzluğa 😅 testte çıkmayanlar geç döllenme oluyor oda nadir evet.
gunesligun hayat_23 geç döllenme için geç yumurtlama gerekli. Ne zman yumurtladığını biliyorsan o ihtimal de yok Geçsin zaman bir an önce😇