hayat_23 Bu ayda ovuladyon testlerine çöpe gitti, stres kaygı azaltıldı, gün aşırı ilişkiye devam. Bakalım neler olur her şekilde hayırlısını diliyorum. Olmazda diğer ay doktor yolları. 😐 Burda toplanıp beklemek iyi gelecek 😀
Kahveli hayat_23 Bat 21 ocak 9.gun yumurtlama gördüm takvime işaretledim regl tarihimi 17 ocaga aldı uygulama 😄 simdi ben hangisini baz aliyim😄😄 hayirlisi bu aydan ümitliyim 😊
Esra255 hayat_23 Benim kürtajın üstünden 5 ay geçti. Bu ay mfk yöntemi deniyorum. Bat 26 Ocak. Hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallah 😊🐣
gamzebngaa_dmr hayat_23 benim bat 28 Ocak bende bu ay ovülasyon testlerine başladım bakalım benimde adetlerim düzensiz umarım yumurtlama gününü bulurum hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🙏
hayat_23 Meliikeozdmr Düşük yapalı 10 ay oldu 1 buçuk senelik evliyim canım 🌸 10 Aydır korunmasız ilişkimiz var nasip olmadı
Ogretmenanneyim hayat_23 benimde düşük yapalı 7 Ay oldy 4 aydır korunmasız ilişki ama olacağı yok gibi içimde bir korku bir karamsarlık
yuksell07 hayat_23 Matta kürtaj olmuştum 10aydir hamile kalamyinca interlite bölümüne sevk edildim devlet Hastanesi’nde bakas doktora gittim artık oda bana tüplerin kapalı olabileceğini söyledi nietekimde öyleymiş tuplerim kapaliymis zmaan kaybetme sende flim çektir
pims hayat_23 inşallah canm ama halbuki düşüğün bi bacağı içerdedir derler ben düşük yaptıktan sonra herkes hemen olur demişlerdi olmadı anlamadım başka bilimsel açıklaması varmıdır neden acaba die. olur bu ay die die doktorada hiç görünmedim
Mucizebeklerkennn pims bende kürtaj oldum bat 20 Ocak kürtaj olali bu ay 6 olacak olmazsam foktor yolları gözüktü. Mfk karışımıni.kullaniyorum ama bakalim
Miniktirtil Her ay şu postlari takip ediyor olmaktan yoruldum bebem olsun yeteeeeeer 🤦🏼♀️😂 benimde 20 si. bu ay ne ovulasyon ne de başka Bi cacik yapmadım, yemedim icmedim hurraaaa olaya direk dalis 😂 saldım cayira mevlam kayira hayırlısı olsun insallah 🤲
hayat_23 Miniktirtil kız senle konuşmuştuk salivercez diye bende de test yok , akinti da yok yumurtlama oldu mu olmadımi bilmiyorum 😀 gün aşırı yaptık arada aksadi saldım çayıra gibi bse oldu ortaya .
gunesligun Miniktirtil tanıdım sizi bu ayda mı beraberiz. 😀 bat 21 ocak. 1 kere korunmasz ilişkşye girdim. Yine de bekliyrm
Miniktirtil hayat_23 aynen kuzu ya bende dediğimiz gibi yaptim valla Bi bikkinlik Bi usanmislikla bu ay pekte sallamadim. Bende akıntı oldu bu ay sanirim yumurtlamaydi bilemiyorum. Rabbım büyük yorgun yureklerimize evlat sevincini yasatsin insallah 🤲 senin ne zaman regl günün?
Bbsrrr Benimde 24 Ocak 🤲 inşallah hepimize nasip olur ya ovulasyon testi yapıyorum ama düzensiz olduğu için daha yumurtlama göremedim 🥰38 39 günde bir oluyorum
hayat_23 Miniktirtil Bat 24 canım daha var, senin kaaçtı .. Bu arada Amin kuzum valla bende bıktım artık doktorlar ilerlemek en azından nasıl olxk diye rahat bir süreç olsn dedim eğer bu ay olmazsa
Miniktirtil hayat_23 20 si benimde belki hem içinde rahat eder benim Bi arkadasta iki yıl bekledi iki yıl sonunda tedaviye basladi aşılama oldu ilk seferde tuttu boşuna beklemisim dedi o da. Bazen bazı şeylere girismek gerekiyor işte