Kelebekim 32+5iz bizde ☺️ İlk oğlumda karnım çok büyük ve resmen midemdeydi, ama şimdiki oğlumda karnım aşağıda çok şükür midemi öyle rahatsız etmiyor. 2.hamilelik daha kolay diyolardı, doğruymuş 👍
RHMYT Handan_65 00.00 itibariyle 35 haftalık olduk. Bebiş baş geliş ama çok zorluyor cigerlerimi göğüs kafesimi. Kemik ağrısı başladı. Son ay diyorum dayan biraz ama zor gelmeye başladı.
beatiful_25 Handan_65 Hayır son gittiğimde kan fln vermiştim bişey demedi dr yeni başladı bu krampta gidince alayım
GSenayG Bende 33 hafta dayım buda gibi oturuyo üstüne üstlük covid olduk 🤦🏻♀️ Valla kendinizi koruyun arkadaşlar inanılmaz bir salgın var ve hamilelikte cidden bu haftalarda cok zor oluyor Dondukçe hareket ettikçe cok canım acıyo vajinam kasıklarım karnım heryerim agrıyo batıyo 🥺 Sizdede bu agrılardan varmı ?
leylo29 Acremine Cnm bnim solda agrim oluyor adet agrisi gibi bide sidettli bebek toplaniyor solda gobek deligime yakin ozel bolgemde agri tuvaletim geliyor gibi oluyor oysaki yeni cikmis oluyom anlmdim acile gitsem mi yoksa haftayi kontrolumu bklesem mi
leylo29 Handan_65 acilmama mi var acaba bndede ondan mi bu agrilar falan persembe gunu hastaneye gitcen kntrole bakalim ne diycek
smyr_na Handan_65 biz de 34+4 haftalığız şu saat itibariyle. Bizim kız da makat pozisyonunda halen🙄🙄 umarım doğum pozisyonunu alır zamanında. Gün içinde tekmeleri rahmime baskı yaptığı için beni çok rahatsız ediyor ancak onun hareketlerini hissetmeye değer diyorum sonra🤗🥰 sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah🙏🙏 erken doğum riskim olduğu için 7.aydan itibaren yatıyorum ve sıkıldım artık😒😒
GSenayG Handan_65 bende duramıyorum ayakta batıyo baya sürekli iki adım atıp çöküyorum bir yere ama oturuncada agrı var sürekli
Hilalbasak Handan_65 Handan_65 35 +3 deyim.Bugun kontrolum vardi.Bebek yan duruyor kanala girmemis Zaten sezeryan olcagim icin cok onemsemedim😀🙂su an cok haraketli artik cNim aciyor haraket ettikce.Yurumekte oturmakda cok zorlaniyorum.Surekli tuvalete gidiyorumm
2e1m 34+3 olduk şuan bacak aramda yastık var sağa sola dönmek imkansız kitleniyo iç baldırlarım vajınada baskı doğacak diye ödüm kopuyo ve oldukca da hareketli kaynıyo içerde resmen baş aşagı da bide gerçekten sağ Salim alalım kucamıza
Yigitsmommy Siz de de sık sık hıçkırıklar oluyor mu 10-15 dakikaya kadar süren hıçkırıkları oluyor bebişimin Buarada 33 haftalığız 🥰
Bebegimveben0811- 34+4 sezaryan çünkü bebek makat gelişli dktor 35 den sonra daha dönmez dedi bakalım günü ne zmaan vericek bide durmadan toplanıyor hayırlısı :)
DuaElf Bebegimveben0811- son haftaya kadar dönmesi beklenir aslında. Doktorunuz sezaryen yapmak için bahane bulmuş gibi geldi bana. İsterseniz araştırın biraz.