Handan_65 12 de 34 haftalık olacaz ve erken doğum riskim var ama sanki subatı göremeyecek gibi hissediyorum Eli kulağında sanki sizde durumlar nasıl bide nefesim cok kesiliyor midemin altında kafası pozisyon almadı benım kızcem
LadyAnne Handan_65 34 haftaligim canim durumlar fena bel agrisi birde batan kemiklerde cabası bir an once dogursamda kurtulsam diyorum saglikla gelsinler
Hhilall37 Handan_65 33 haftalığız minik kızımla geçen hafta baş tarafı sol kasığımdaydı ama şuan ne oldu bilmiyorum 🤦🏻♀️ inşallah zamanında sağlıkla gelir minişiniz. Bel ağrısı, el ayaklarda ödem, kaburgaya baskı, mide yanması 3. trimester da zorluyor
beatiful_25 Handan_65 Bende aynı 12 de 34 oluyorum. İki gündür bende iç baldır kısmında akşamları elektrik çarpıyor gibi oluyo haftaya cuma kontrolüm bakalım ne diyecek
Sevgiliiiii Handan_65 34+6 haftalik olduk şuan ve bugun kontrolumuz vardi doktor bebek dogum pozisyonuna donmeye baslamis dedi 38+5 te buyuk ihtimal dogum☺
Mihrimahinannesi Tam 35 haftalığım iyiyim şuan bi sıkıntım yok çok şükür sadece kızcem ters daha çarşamba günü kontrolüm var tekrardan bakalım neler olacak hareketlerini takip edip duruyorum 🤷🏻♀️
Handan_65 Hhilall37 brnım sagımda takılıyor elimi atınca kafası belli oluyor yuvarlak bile elime geliyor 😅😅😅😅
seddkilic05 Kızlar ya bir şey sorcam bende 33 haftalığım da başı aşağı da demişti doktorum en son nasıl anlıcam aşağıda olduğunu canım çok acıyor gezerken içerde çok sert geziyor 😂
Hatice_32 32+3 um bel ağrıları kasik ağrıları son gaz devam ayakta duramıyorum dogum pozisyonunda benim ki arada sancı giriyor pazartesi randevu var bakalım ne dicekler
Handan_65 Hatice_32 fazla yormayın kendinizi sonra erken dogum riski oluyor gercş ben hşçbşsey yapmadığım halde tehlike oldu
Bifat1 Hatice_32 32+3 üz bizde henüz kasık ağrımız yok bel bacak ağrısı çekiyoruz bizde 🤦🏼♀️Doğum pozisyonuna geldi mi onu da bilmiyorum Pazartesi birimde kontrolümüz var bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕
Mihrimahinannesi Handan_65 doğuma kadar döner diyorlar ama bakalım ilk hamilelik olduğu için falanla filanla bekliyoruz işte 😊
beatiful_25 Handan_65 Hayır son gittiğimde kan fln vermiştim bişey demedi dr yeni başladı bu krampta gidince alayım
Acremine Bende 31 haftalıgım dün kontrol diye gttimm yatış verdi doktor meger 1 cm acılmam olmus bebegin kafası baskı yapmıs rahime fitil igne vs durdurdular ınsallah 37 38 e kadar durur. Yatışa devamm evde şimdi. Sizde dikkat edin kasıkta 2 saat gecmeyen baskı bel agrısı varsa mutlaka görünün doktora
leylo29 Acremine Cnm bnim solda agrim oluyor adet agrisi gibi bide sidettli bebek toplaniyor solda gobek deligime yakin ozel bolgemde agri tuvaletim geliyor gibi oluyor oysaki yeni cikmis oluyom anlmdim acile gitsem mi yoksa haftayi kontrolumu bklesem mi
Mihrimahinannesi Handan_65 benimde öyle valla hep sağımda kafası falan elime geliyor resmen belli oluyor yani çok güzel bi duygu ama yaaa doğumdan sonra ben bu anları özlerim gibime geliyor
Hhilall37 Handan_65 benim sağ üst tarafta poposu olduğunu düşünüyorum en son Ultrasonda öyleydi ☺️ yerini deşiştirmemiştir umarım
Cgltnrtryk Merhaba benimde cati da yururken cok agri oluyo yuruyemiyorum bile saga sola donerkende donemiyorum sizede oluyomu 33+4 haftaligiz bizde şuan Rabbim yardimcimiz olsun 😔🤲