Aslylmz TurnailePoyrazArelinannesi inşallah canım bol bol dinlen erken dogumda tetiklenmemiş olur. Kaşar peynir çiğ kuruyemişler muz falan tüket bol bol ara öğünlerde çocuga cok yarıyor ☺️Sağlığıyla gelsinn miniğin 🌸
bilgesacan TurnailePoyrazArelinannesi benim 2 aydır yüksekti suyu şeker çıkmadı ama dediğin gibi doktorum şekeri azalt dedi hamur işini kestim normale döndü canım benimde
TurnailePoyrazArelinannesi bilgesacan ya bende kestim ilk bir ay düzenli bir sekilde baktım yine yüksek artık hamur işi yemesem beyaz ekmeği kestim tatlı hic yemiyorum sadece nefsimi kandıracak kadar bir catal felan bana et balık tüketeceksin dedi sebze ama her zaman da ben eti balığı nereden bulacağım 😏mecbur makarna da yapıyorum bulgur pilavı da bunlardan da yemek zorunda kalıyorum yani
leylo29 SekerAnne bnde 31+2cnm maf oluyom migdem agzimda sut soda fayda etmiyor yataga gecince maf ediyor ozel bolgemde agri var sol kasikta agrilarimm da Var haftaya kontrolum var
SekerAnne leylo29 canım gavisvon şurup içiyordum ben ilk gebelikte doktoruna sor istersen, geçer inşallah şikayetlerin de
bilgesacan SekerAnne benimde bebiş 30+3 ama kendisi 32+3 şeklinde davranıyor 30+1 de kontrole gittim kilosu 2022 idi bebiş yeni yıla bu kilo ile girmiş😁 artık belim dayanmıyor zaten fıtığım var doktor 2 hafta kullanabileceğim ilaç verdi. Kalça ağrısı sırt ağrısı bel ağrısı sıra sıra kendilerini belli ediyor. Vajinal ağrı da ara sıra merhaba bende varım diyor. Bebişin suyu fazla idi karbonhidratı azalınca düzelmiş çok mutlu oldum bebiş önden gittiği için zaten erken olur diye düşünüyorum iri bir bebeğim var bu ara fena hareketlendi 🐣
SekerAnne bilgesacan bilgesacan maşallah size benim de bebeğim biraz önden gidiyor suyum fazla ben de bu ara tatlı olayını abarttım cidden karbonhidrata dikkat edince su normale dönüyor 🥰
bilgesacan TurnailePoyrazArelinannesi SekerAnne direk beyaz ekmek pirinç makarna hatta meyveyi azalttım çünkü onu da çok tüketiyorum simit poğaça börek tüketmedim bulgur yedim ama az yedim ki. öncesi çok fazla yiyordum. bunları yapınca kilo alımı da durdu hatta bebiş aldı ben zaten kilo almadım. Beni su korkutuyordu şeker olmamasına rağmen ama azalınca dikkat edince düzelince çok mutlu oldum eskisi gibi de gergin bir karnım olmuyor su fazlalığı cidden şişiriyor akşamları
Merhabayenianne SekerAnne yorgun, halsiz , uykusuzum resmen artık yavaş yavaş bebek ağır gelmeye başladı 🙈 ama çok şükür ne aşırı mide yanması nede başka bir sorunum yok sadece vücut yorgunluğu bel ağrısı dışında 🙈🙈🤣🤣🤣 bugünümüze şükür annişler 💕💕
SekerAnne TurnailePoyrazArelinannesi benim de 24 de yüksekti sonra karbonhidrata beyaz ekmektir makarnadır pirinçtir bunlara dikkat edince azaldı biraz daha
TurnailePoyrazArelinannesi SekerAnne inşallah benmde öyle olur şimdi perinotolojiye gönderdi işte 12 sinde gireceğim herhangi bir problem var mı diye 2 li ve 3 lü testlerimi zamanında yaptırdım cok şükür birsey cıkmadı inşllaj yine cıkmaz
beren1901 TurnailePoyrazArelinannesi 29+4 te 1.600 gram demişti bizimkine.hergün yumurta muz portakal ve çiğ kuruyemiş yiyorum özellikle.2 haftada 500 gram aldı
SekerAnne TurnailePoyrazArelinannesi inşallah canım güzel haberle al ,bunda 2li 3 lü de yaptırmadım sadece ayrıntılıya girdim
beren1901 TurnailePoyrazArelinannesi vaktinde zamanında sağlıklıca gelsin bebişlerimiz 🥰 kilo alınır önemli değil bence
TurnailePoyrazArelinannesi bilgesacan kesinlikle cok haklısın bende morelim bozulunca dikkat etmeme ragmen hala düşmeyince yedim biraz fazla kacamak yaptım ama makarna pilav ve tatlı cok dikkat ettim gercekten ekmeğide kestim artık bende üzülünce perinotolojiye yönlendirdi
SekerAnne bilgesacan bulgur yiyebilirsin çocuğun ve senin ihtiyacın var ama pirinç şekerli Ben bulgur yiyorum ama istersen yine de doktora sor
bilgesacan TurnailePoyrazArelinannesi aynen beni aylardır perinatolog takip ediyor 2li 3lü tarama normal şeker yok ama sıvı fazla sebep yok alttan muayne bile yaptı bir şey göremediği için tamam dedim sıkıntı geliyor ama beklediğim gibi olmadı. sonra kendi doktorum azalt dedi şekeri. Bende tamam dedim artık iyi olacak kendini üzme ve düzeldi stres yapma sende halledersin sonra yemek istesen de istemiyor o duruma girmemek için sen içini ferah tut güzel düşün 🤗