Havvaa77 30+6 fakat mide yanması yaşamadım desem yeridir hamilelikten bu yana toplasan 5 kez yanmıştır. Bu durumu saç a bağlıyorlar midem yanıyor saç çıkıyor diye acaba saçsız mı olacak ?
SekerAnne Havvaa77 maşallah , benim reflüö vardı zaten o da tetikliyor bence İlk gebeliğimde de çok yandı çok saçlı bir bebek bekliyorduk kel doğdu 🥰
tazeannecik1 SekerAnne 31+4 olduk geceleri mide yanmam çok var,normalde de bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım oluyor kasıklarımda ağrılar çoğaldı yarın doktora gidicem bakalım,güzel şeyler duyarım İnşallah 🤲🏽
SekerAnne tazeannecik1 geçmiş olsun canım , kötü bi şey yoktur inşallah az kaldı sağlıkla gelsinler 😌🤲🏽
MrsMavis SekerAnne çok şükür yok sadece baş geliş ayakta çok kalınca toplanıyor onun dışında çok şükür bir sıkıntı yok ☺
oyku2021 Bizde 31 haftaliğiz . Gece uyuyamama sorunu bizde de var malesef . Onun dışında sürekli idrar yapma isteği geliyor sanırım baskı ile alakalı bir durum . Akşamları yuruyus yapmaya özen gösteriyorum . Birde beyaz akıntım oluyor .
TurnailePoyrazArelinannesi Hcrklk123 anladım cnm gecmiş olsun benmde bebeğin suyu yüksek seker testine girdim sekerim çıkmadı ama diyet uygulamam gerektiğini söyledi tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın dedi
bilgesacan TurnailePoyrazArelinannesi benim 2 aydır yüksekti suyu şeker çıkmadı ama dediğin gibi doktorum şekeri azalt dedi hamur işini kestim normale döndü canım benimde
Makif2112_ SekerAnne Bende 30. Haftadayim ikinci gebeliğim bel kasik ağrısı şikayetiyle gittim doktora rahimde sezaryen dikiş yerinde incelme var dedi doktor erken doğum olabilir dedi pek fazla istirahat etme sansimda yok
Feyzaveannesi SekerAnne 29+2 den selamlar. Tüm kıyafetlerini toplu bir şekilde aldım. Ama daha yıkamadım. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onları da tamamlamam gerek. Mide yanmasına her gece çekiyorum ben maalesef. Renni Duo kullanıyorum o olmasa halim yaman. Son haftada idrara fazlasıyla çıkıyorum ve azcık geciktirsem yürüyemeyecek kadar ağrı çekiyorum
SekerAnne Feyzaveannesi geçmiş olsun canım , benim de evde en çok vakit geçirdiğim yer mutfak ve tuvalet🥰 baskıdan oluyor evet
TurnailePoyrazArelinannesi Aslylmz tesekkür ederim canm biraz rahatladım saglıklo olsunlarda kilo önemli değil ama suyum fazla oldugu için erken doğum riskim var bende içerse ne kadar kalırsa ne kadar alırsa o kadar kğvezde yorgun bakımda az kalır diye biraz taktım allahım inşşalh zamanında gelirde bunlara gerek kalmaz
Aslylmz TurnailePoyrazArelinannesi inşallah canım bol bol dinlen erken dogumda tetiklenmemiş olur. Kaşar peynir çiğ kuruyemişler muz falan tüket bol bol ara öğünlerde çocuga cok yarıyor ☺️Sağlığıyla gelsinn miniğin 🌸